Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telefonul de la miezul nopţii! UEFA l-a sunat pe Haţegan. Cum a ajuns arbitrul român să fie delegat la Juventus - Manchester United

Telefonul de la miezul nopţii! UEFA l-a sunat pe Haţegan. Cum a ajuns arbitrul român să fie delegat la Juventus - Manchester United
Comentarii

Cel mai bine cotat arbitru român al momentului, Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la partida Juventus - Manchester United. Meciul are loc miercuri, de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Este cel de-al treilea meci din faza grupelor pe care Haţegan îl arbitrează în acest sezon, după ŢSKA Moscova – Real Madrid 0-1 şi Barcelona – Inter 2-0. Haţegan va fi ajutat de “asistenţii” Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, arbitri adiţionali vor fi Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

Interesant e că Ovidiu Haţegan nu trebuia să aibă meci în această etapă de Champions League! UEFA a intrat în panică în momentul în care "centralul" francez, Clement Turpin, cel delegat iniţial la duelul dintre Juventus şi Manchester United s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru acest joc! Francezul i-a sunat pe oficialii UEFA şi a anunţat indisponibilitatea, iar atunci şefii de la Nyon au decis să-l caute duminică noapte pe Haţegan pentru a-i da pe mână duelul de miercuri seară!

Mai mult, Turpin, cel care s-a accidentat acum, este cel care i-a luat locul lui Haţegan în lotul pentru Campionatul Mondial din Rusia. UEFA avea de ales între cei doi, dar l-au ales pe francez după gafa românului din barajul Elveţia-Irlanda de Nord.

 

Afla mai multe despre: ovidiu hategandelegareuefamecichampions leaguejuventus 

viewscnt
Articole similare