Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telekom, partener oficial al Echipei Naţionale de Rugby a României

Telekom, partener oficial al Echipei Naţionale de Rugby a Românieigalerie foto

Rugby

Comentarii

Începând din acest an, Telekom Romania este partener oficial al Federaţiei Române de Rugby, în urma unui parteneriat încheiat pe o perioadă de doi ani. Totodată, canalele Telekom Sport continuă să difuzeze în exclusivitate meciurile Echipei Naţionale de Rugby.

    • Telekom Romania devine partener oficial al Federaţiei Române de Rugby, printr-un parteneriat încheiat pe o perioadă de doi ani
    • Parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby se înscrie în angajamentul Telekom Romania de a susţine performanţa în sportul românesc

    • Telekom investeşte pentru a oferi publicului român experienţe sportive de top şi cel mai bun conţinut sportiv


    • Meciurile Echipei Naţionale de Rugby sunt transmise în exclusivitate de canalele Telekom Sport, alături de meciuri din toate competiţiile rugbyului românesc.

”Este o onoare pentru noi să fim  partener oficial al Echipei Naţionale de Rugby şi să susţinem, alături de mii de fani, reprezentativa României în parcursul competiţional, pe drumul spre cât mai multe victorii. Telekom Romania are deja tradiţie în susţinerea sportului românesc, atât prin parteneriatele sportive derulate de-a lungul timpului, cât şi prin cele mai importante evenimente din lumea sportului, transmisiuni live, ştiri sportive de calitate pe care le-am adus în casele românilor prin intermediul canalelor Telekom Sport.

Putem spune cu mândrie că Telekom a contribuit la creşterea notorietăţii rugbyului în România, prin transmiterea pe canalele Telekom Sport, în exclusivitate, a tuturor meciurilor din Turneul celor 6 Naţiuni, a meciurilor Naţionalei României şi a partidelor din toate competiţiile interne. Parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby nu face decât să deschidă noi căi prin care susţinem acest sport, în beneficiul iubitorilor de rugby, care are în România un public din ce în ce mai numeros”, a spus Ruxandra Rău, Director Strategie Brand şi Comunicare Telekom Romania.

“Păşim într-un nou an, într-o nouă etapă în procesul de calificare la Cupa Mondială, alături de noi parteneri. Sperăm ca această aventură să fie una frumoasă, ca drumul să ne fie drept, pentru a ne bucura nu doar de rezultate, ci şi de ceea ce reuşim să construim pe parcurs, până la ele. Telekom este o companie în care conceptul de "nelimitat" se aplică nu doar serviciilor, ci şi iniţiativelor, proiectelor, ideilor bune. Cu un astfel de partener, rugbyul românesc poate visa şi plănui victorii fără oprelişti”, a declarat Alin Petrache, Preşedinte al Federaţiei Române de Rugby.

Echipa Naţională de Rugby a României face parte din categoria selectă a celor 12 reprezentative care au participat la toate ediţiile Cupei Mondiale de Rugby, de la prima ediţie din 1987 şi până în prezent. În ultimii ani, performanţele Echipei Naţionale de Rugby au crescut constant. În 2012, 2013, 2015 şi 2016, Stejarii au câştigat Nations Cup organizat an de an la Bucureşti, pe Stadionul Arcul de Triumf, competiţie ce adună cele mai bune echipe din divizia secundă a rugby-ului mondial dar şi selecţionatele secunde ale echipelor din primul eşalon valoric. De la an la an, România şi-a îmbunătăţit jocul, întâlnind echipe precum Scoţia, Franţa, Italia, Georgia, Portugalia, Rusia, Namibia, Uruguay. Performanţa reprezentativei României a culminat în 2017, când Stejarii au cucerit titlul de Campioni Europeni.

Suporterii Stejarilor vor putea urmări următoarele meciuri importante ale Echipei Naţionale de Rugby, difuzate în direct şi în exclusivitate pe Telekom Sport:

    • România – Germania, 10 februarie 2018, meci disputat la Cluj;
    • Spania - România, 18 februarie 2018, meci disputat la Madrid;
    • România – Rusia, 3 martie 2018, meci disputat la Cluj;
    • România – Belgia, 10 martie 2018, partidă disputată la Buzău;
    • Georgia – România, 18 martie 2018, la Tbilisi.

Afla mai multe despre: telekomtelekom sportrugbyfederatia romana de rugbyparteneriat 

viewscnt
Articole similare