Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telekom România, în TOP 3 companii din ţară ca implicare în sport! H3Ro by TriChallenge, cea mai nouă competiţie susţinută de Telekom Sport

Telekom România, în TOP 3 companii din ţară ca implicare în sport! H3Ro by TriChallenge, cea mai nouă competiţie susţinută de Telekom Sportgalerie foto

Special

Comentarii

Telekom Sport devine partener H3Ro by TriChallenge, competiţie ce va alinia la start sportivi din 30 de ţări. Triatlonul din Mamaia va desemna campionii naţionali la distanţă half şi supersprint.

  • În cadrul cercetării realizate pentru perioada 2017-2018. Telekom România a ocupat locul 3.Cercetarea agenţiei a luat în calcul proiectele implementate de către companii, intern sau extern, în intervalul 2017-2018. Prima ediţie a studiului a fost lansată acum 2 ani, iar intervalul analizat a fost 2015-2016.

"Telekom România sprijină atât sportul de performanţă cât şi sportul pentru amatori, pentru că anul acesta va avea loc inclusiv Campionatul European de elite la triatlon, campionatul de triatlon pentru amatori dar şi campionatul naţional de aquatlon", a declarat Ionela Păunică, expert corporate communication Telekom România.



Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 septembrie şi va îngloba două campionate naţionale, o Cupă a României şi o cupă europeană.

 

  • Sub noua identitate, triatlonul din Mamaia va desemna, în acest an, Campionii Naţionali la Distanţă Half şi Supersprint.
  • Tot la Mamaia vor avea loc, în cadrul evenimentului, şi Cupa Europeană de Triatlon Sprint şi Cupa României la Aquathlon.

Noua identitate aduce şi două Campionate Naţionale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia, în 2019: Distanţă Half şi Supersprint. De asemenea, competiţia va găzdui şi Cupa României la Aquathlon.

Mai mult, H3RO by TriChallenge îşi consolidează relevanţa la nivel continental şi devine, anul viitor, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanţa Half reprezintă, totodată, şi ultima etapă din circuitul Federaţiei Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică şi proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events şi Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competiţiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org. H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: telekom sporth3rotrichallenge 

viewscnt
Articole similare