Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telekom Sport este reprezentată de Mihai Dolinschi în programul Young Reporters, care acoperă CE de Tineret 2019

Telekom Sport este reprezentată de Mihai Dolinschi în programul Young Reporters, care acoperă CE de Tineret 2019galerie foto

Media

Comentarii

Pe durata Campionatului European de Tineret, Asociaţia Internaţională a Presei Sportive organizează un program numit Young Reporters. Telekom Sport are un trimis în cadrul acestui program.

La acest program   organizat în parteneriat de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive şi UEFA participă mai mulţi tineri jurnalişti, dintre care se vor alege cei mai buni 20 din lume. Printre ei şi comentatorul Telekom Sport, Mihai Dolinschi. Acesta va participa pe perioada turneului final al Campionatului European Under 21 la toate partidele şi va lucra în mod direct alături de redactorul şef de la Gazetta dello Sport.

Ca parte a programului, trimisul Telekom Sport la programul Young Reporters va analiza meciurile naţionanelor de tineret participante la turneul final, va realiza interviuri şi va oferi cifre interesante de la toate partidele.

Mihai Dolinschi lucrează pentru Telekom Sport din 2015, iar din 2017 a devenit comentator al postului nostru de televiziune. O scurtă vreme a fost analist la câteva cluburi de fotbal din România, iar anul trecut a fost desemnat cel mai bun tânăr jurnalist român de către Asociaţia Presei Sportive (foto jos).

Afla mai multe despre: mihai dolinschitelekom sport 

viewscnt
Articole similare