Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telekom Sport Transilvania Rally | Cooking show cu Chef Foa, doar una dintre surprizele care îi aşteaptă pe fani

Telekom Sport Transilvania Rally | Cooking show cu Chef Foa, doar una dintre surprizele care îi aşteaptă pe fani

Auto

Comentarii

Cea mai importantă competiţie internaţională de motorsport din Cluj va avea loc în perioada 3-5 mai, când municipiul şi judeţul vor fi gazdele primei etape din acest an a raliului european Tour European Rally (TER).

Pe lângă probele speciale şi superspeciala „Cluj, oraş European al Sportului 2018” ale Telekom Sport Transilvania Rally powered by Ford, în jurul Cluj Arena şi al Sălii Polivalente, publicul clujean va putea participa şi la o serie de evenimente conexe motorsportului.

"Ne dorim să oferim un raliu pentru toata lumea: pentru copiii care vin să se joace la Rally Kids în ziua de joi pe esplanada dintre Cluj Arena şi Sala Polivalentă; pentru părinţii care vor putea să guste şi să savureze cele mai delicioase preparate de tip streetfood la Rally Food Truck; pentru pasionaţii motorsport care pot să vadă cele mai provocatoare probe de asfalt din România", a afirmat Marco Tempestini, team principal, Napoca Rally Academy.

Astfel, joi, 3 mai, pe esplanada dintre Cluj Arena şi Sala Polivalentă, înaintea prezentării oficiale a echipajelor şi a startului festiv se va desfăşura Cooking Show cu Chef Foa powered by Delonghi. Că tot este vorba despre mâncare bună, de joi şi până duminică se va găti de dimineaţa până seara şi se va putea mânca aşişderea, căci pe aleea stadionului se vor înşira camioanele de la Food Truck Rally.

Tot joi, copiilor li s-au pregătit multe surprize: demonstraţii sportive, concursuri cu premii, jocuri distractive, toate la Rally Kids, eveniment dedicat celor mici , de la 16.00 la 19.00, pe esplanada Cluj Arena.

Mai multe detalii despre Telekom Sport Transilvania Rally, AICI.

Afla mai multe despre: fanicooking show,  

viewscnt
Articole similare