Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovela Andrei Chindriş de la Botoşani. Iftime s-a înţeles cu Becali, însă jucătorul a refuzat: „Mi-am dat seama că nu vrea la FCSB. Acum renunţăm noi la el”

Telenovela Andrei Chindriş de la Botoşani. Iftime s-a înţeles cu Becali, însă jucătorul a refuzat: „Mi-am dat seama că nu vrea la FCSB. Acum renunţăm noi  la el”

Superliga

Comentarii

Telenovela Andrei Chindriş de la FC Botoşani. Valeriu Iftime a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali pentru jucătorul său şi cum acesta nu a vrut să se realizeze transferul.

Telenovela Andrei Chindriş de la Botoşani. Iftime s-a înţeles cu Becali, însă jucătorul a refuzat: „Mi-am dat seama că nu vrea la FCSB. Acum renunţăm noi  la el”

Andrei Chindriş a avut ofertă clară de la Gigi Becali. La începutul anului, Valeriu Iftime a început negocierile cu patronul lui FCSB, însă totul a picat neaşteptat.

Acum, Iftime a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că Andrei Chindriş nu a vrut să meargă la FCSB! Jucătorul ar fi tras de timp tocmai pentru a nu ajunge sub comanda lui Becali.

„Acum subiectul Chindriş este închis pentru totdeauna la FCSB, iar eu vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu şi Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindriş nu vrea sub nicio formă să meargă la FCSB. Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri şi începusem să măresc preţul intenţionat doar poate o să renunţe Gigi la transfer.

„Tot continua telenovela. Dar eu ştiam că Andrei Chindriş nu vrea să meargă la ei”

Aşa încheiam onorabil această telenovelă. Amândoi începusem să apărem cu declaraţii prin presă zi de zi la vremea aia. Deşi Gigi se incăpaţâna să îl transfere pe Chindriş, mi-a acceptat şi o altă sumă pe care eu o cerusem cu gândul că îl fac pe să renunţe, tot continuam telenovela. Dar eu ştiam că Andrei Chindriş nu vrea să meargă la ei”, a spus Iftime pentru ProSport.

Botoşani nu se bazează pe Chindriş din următorul sezon

Iftime l-a anunţat pe Chindriş că nu se va baza pe el din viitorul sezon. Fotbalistul iese de sub regula U21, iar Marius Croitoru caută deja un înlocuitor!

„Acum a apărut o problemă cu Chindriş la noi la Botoşani, iar eu am o relaţie foarte sinceră cu acest jucător. El a trecut de vârsta Under 21, iar Croitoru mi-a spus că trebuie să găsim acum un alt fundaş U21, deoarece tot pe poziţia aia vrem să jucăm în sezonul viitor cu astfel de jucător pentru regula respectivă.

„Am discutat cu Chindriş şi i-am zis că îl voi lăsa să plece”

Iar acest jucător va juca alături de Meleke sau Şeroni. Marius Croitoru este cel care va decide. Am discutat cu Chindriş şi i-am zis că îl voi lăsa să plece. El mi-a spus că are o ofertă şi o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp”, a adăugat Iftime.

  • 1,2 milioane de euro este cota fundaşului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: botosaniandrei chindrisfcsbvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare