Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovela Cristian Bălgrădean! Ajunge să se lupte la titlu cu o altă echipă. Unde se poate transfera de la CFR Cluj

Telenovela Cristian Bălgrădean! Ajunge să se lupte la titlu cu o altă echipă. Unde se poate transfera de la CFR Cluj
Comentarii

Transferul lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj pare să îi fi blocat şansa titularizării lui Cristian Bălgrădean. Recent, au apărut informaţii despre o ruptură între portarul român şi conducerea campioanei României, iar fotbalistul ar putea pleca la o rivală.

Cristian Bălgrădean ar putea schimba din nou echipa, după ce în ultimele două sezoane a jucat pentru CFR Cluj şi FCSB. Portarul a plecat cu scandal de la echipa lui Gigi Becali, după ce a semnat cu actuala campioană a României fără a anunţa conducerea, fiind în ultimele şase luni de contract. 

Cristian Bălgrădean poate ajunge la o rivală a lui CFR Cluj şi să se bată pentru titlul Ligii 1

Concurenţa pentru poarta de la CFR Cluj e acerbă. Până în acest moment, Bălgrădean a câştigat lupta cu Sandomierski, dar calculele s-au schimbat după apariţia lui Giedrius Arlaukis. 

La meciul câştigat de FCSB cu CFR Cluj, scor 3-0, Bălgrădean nu a fost nici măcar în lot, iar Arlauskis a fost eliminat pe finalul primei reprize. În privinţa situaţiei fostului portar de la FCSB au apărut informaţii, conform cărora conducerea l-ar fi pedepsit pe Bălgrădean, cel care s-a aflat şi în lotul naţionalei României până la acţiunea din startul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. 

Conform 3minute.net, "Pufi" ar putea ajunge la Universitatea Craiova, fostul său club. Sursa citată anunţă că patronul Mihai Rotaru va avea ultimul cuvânt în privinţa transferului său, după consultări la nivelul conducerii clubului. De asemenea, şi Marino Ouzounidis va fi consultat, iar mutarea nu ar fi una costisitoare pentru olteni, după ce CFR Cluj l-a adus în Gruia liber de contract.  

Dacă va face pasul în Oltenia, Cristian Bălgrădean va fi la a doua ventură la Universitatea Craiova, echipă la care a mai jucat între 2014-2016. 

Portarul ar putea juca la cele trei favorite la titlul Ligii 1 în acest sezon, CFR Cluj, FCSB şi U Craiova în decurs de câţiva ani. 

Impresarul lui Pigliacelli îi caută echipă italianului. Cine mai e pe lista Universităţii Craiova

Transferul lui Mirko Pigliacelli a redevenit de actualitate. Impresarul portarului a anunţat că un transfer în Italia ar putea avea loc: "Sper ca Pigliacelli să revină în Italia şi lucrez la asta", a susţinut agentul fotbalistului. 

În vederile Universităţii Craiova se află şi David Lazar, pentru care conducerea oltenilor a înaintat o ofertă în iarnă. Aceasta a fost refuzată de Astra, dar portarul va deveni liber de contract în vară. 

 

Afla mai multe despre: cristian balgradeancfr clujfcsbuniversitatea craiovau craiovacristian balgradean u craiovacristian balgradean transfer 

viewscnt
Articole similare