Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovelă încheiată: Leroy Sane se află în Munchen şi va semna cu Bayern în următoarele ore

Telenovelă încheiată: Leroy Sane se află în Munchen şi va semna cu Bayern în următoarele ore

Premier League

Comentarii

Telenovela transferului lui Leroy Sane la Bayern Munchen este aproape încheiată, după ce părţile au ajuns la un acord, iar jucătorul ar urma să-şi pună semnătura pe contract în următoarele ore.

Conform presei germane, aripa lui City s-ar afla deja în Bavaria, confirmarea transferului reprezentând o formalitate. Bayern va plăti iniţial 49 de milioane de euro în schimbul lui Leroy Sane. Suma ar putea creşte cu 11 milioane de euro, ce reprezintă bonusuri de performanţă.

Afacerea pare a fi un succes pentru toate părţile implicate. În ciuda sumei plătite pentru internaţionalul german, Manchester City a obţinut maximul din acest transfer, având în vedere că peste şase luni Sane ar fi putut pleca liber de contract. Actuala înţelegere cu formaţia din Premier League expiră vara viitoare.

De altfel, Sane nu mai era o piesă importantă în lotul lui Pep Guardiola, fiind mai mult accidentat în ultima perioadă. În acest sezon, atacantul stânga are doar trei meciuri în tricoul „cetăţenilor”.  Fotbalişti precum Raheem Sterling, Riyad Mahrez, Bernardo Silva sau Phil Foden pot evolua oricând în locul lui Sane.



La Bayern Munchen, club care îl doreşte încă de pe vremea în care germanul îmbrăca tricoul lui Schalke 04, Leroy Sane se va bate cu Kingsley Coman pentru un loc de titular în partea stăngă a atacului.

Sane, cotat la 80 de milioane de euro de site-urile de specialitate, a marcat 39 de goluri pentru Manchester City, în 135 de partide.

Afla mai multe despre: leroy sane 

viewscnt
Articole similare