Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Telenovela Mbappe a luat sfârşit! Francezul l-a sunat pe Florentino Perez şi l-a informat în legătură cu decizia sa

Telenovela Mbappe a luat sfârşit! Francezul l-a sunat pe Florentino Perez şi l-a informat în legătură cu decizia sa

PSG

Comentarii

Telenovela Kylian Mbbape este aproape de final, cel puţin deocamdată, a anunţat reputatul jurnalist Fabrizio Romano. Conform acestuia, Kylian Mbappe l-a sunat personal pe preşedintele Realului, Florentino Perez, şi l-a informat în legătură cu decizia sa.

Kylian Mbappe a fost pus în faţa celei mai mari decizii din cariera sa în această vară. Francezul a fost nevoit să aleagă între prelungirea contractului cu PSG sau transferul la Real Madrid.

Un fan ”blanco” de mic, starul formaţiei pariziene a crescut urmărindu-l pe Zinedine Zidane şi a recunoscut în mai multe rânduri adimiraţia sa faţă de fostul Balon de Aur.

Aşadar, transferul la Real Madrid, într-un context similar cu cel în care Eden Hazard a ajuns la Madrid, care la rândul său era un mare admirator al lui Zidane, părea o mutare firească pentru Mbappe.

Mai mult, fotbalistul de doar 23 de ani dăduse de înţeles în trecut că nu îşi doreşte să continue în capitala Franţei, mai ales din partea eşecurilor din Liga Campionilor.

Duminică, Mbappe a programat anunţul în legătură cu viitorul său: francezul va dezvălui oficial ce tricou va îmbrăca din viitoare stagiune.

Însă, până atunci, Fabrizio Romano, reputatul ”transfer guru”, i-a luat-o înainte lui Mbappe şi a dezvăluit, cu ”sută la sută” siguranţă, ce decizie a luat francezul.

Telenovela Mbappe a luat sfârşit

Conform acestuia, Mbappe l-a sunat personal pe Florentino Perez şi l-a informat că a semnat o prelungire de contract cu PSG.

Kylian Mbappe l-a sunat pe preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, în această după-amiază, pentru a îi spune personal ce decizie a luat: să semneze un nou contract cu PSG. Este rezolvat acum şi sută la sută confirmat”, a transmis Fabrizio Romano.

Totuşi, această prelungire nu înseamnă că Mbappe nu va face pasul la Real în viitor, ci doar că nu va ajunge la Real Madrid pe gratis, în această vară.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare