Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tenis cu 1000 de spectatori la Masters-ul ATP de la Paris, după modelul Roland Garros

Tenis cu 1000 de spectatori la Masters-ul ATP de la Paris, după modelul Roland Garros

Tenis

Comentarii

Turneul ATP Masters 1.000 de la Paris a fost menţinut în perioada 31 octombrie - 8 noiembrie, urmând să se deruleze însă cu un număr de maximum 1.000 de spectatori pe zi, a anunţat Federaţia franceză de tenis (FTT), organizatoarea acestei competiţii, citată de AFP.

"Turneul va găzdui 1.000 de spectatori zilnic, ţinând cont de constrângerile sanitare aplicabile la Paris şi definite prin ordinul Prefectului de poliţie" din capitala Franţei, a indicat FTT într-un comunicat, adăugând că va supraveghea "cu stricteţe", la fel ca şi la Roland Garros, "respectarea măsurilor sanitare care se impun şi organizarea acestui eveniment sportiv excepţional".

Turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, care se va încheia duminică, se dispută cu doar 1.000 de spectatori pe zi în tribune, începând din 27 septembrie, conform directivelor sanitare guvernamentale.

După anularea a numeroase turnee în acest final de sezon, în special cele asiatice, inclusiv Mastersul 1.000 de la Shanghai, precum şi turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), prevăzut la începutul lunii ianuarie, pentru lansarea sezonului 2021, un mesaj postat pe site-ul turneului lăsase să planeze dubiile în privinţa desfăşurării Mastersului 1.000 de la Paris.

"În acest moment, nu avem nicio vizibilitate asupra situaţiei sanitare la sfârşitul lunii octombrie. În aşteptarea elaborării planurilor împreună cu guvernul francez, din păcate nu vă putem oferi informaţii precise cu privire la modalităţile organizatorice", precizase FTT într-un comunicat dat publicităţii miercuri după-amiază.

Din cauza pandemiei de coronavirus, circuitul ATP a fost întrerupt din luna martie şi până la jumătatea lunii august, fiind reluat cu porţile închise sau cu un număr foarte redus de spectatori, însă numeroase turnee au fost anulate.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare