Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiune la Panathinaikos! Boloni a ieşit la atac după primul meci al anului. Jurnaliştii greci i-au arătat unde a greşit

Tensiune la Panathinaikos! Boloni a ieşit la atac după primul meci al anului. Jurnaliştii greci i-au arătat unde a greşit

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român al lui Panathinaikos, Ladislau Boloni, a început anul cu o remiză, pe teren propriu, scor 0-0, cu Asteras, iar tehnicianul a avut parte de câteva critici din partea jurnaliştilor eleni.

Ladislau Boloni, în dificultate la primul meci din 2021

Panathinaikos încearcă să-şi recapete prestigiul, după ce în ultimii ani a decăzut. Cu Ladislau Boloni pe banca tehnică, echipa din Atena e pe locul cinci în prima ligă din Grecia, iar anul l-a început cu o remiză, scor 0-0, pe teren propriu. 

Jurnaliştii greci l-au învinuit pentru absenţele din lot. Fotbaliştii străini ai lui Panathinaikos au fost lăsaţi să plece în ţările natale, iar cinci dintre ei au fost depistaţi cu COVID-19 şi nu au putut juca în primul meci din 2021. 

Boloni a avut un dialog aprins cu jurnaliştii greci şi i-a ironizat pe cei care l-au contestat: ”În orice echipă din lume, când îţi lipsesc cinci oameni, se simte. Nu vreau să ofensez pe nimeni, dar nu înţeleg decizia ligii. Avem cinci jucători cu coronavirus. Îmi veţi spune că unul e în Brazilia, dar şi el e bolnav. Cum a fost posibil ca această întâlnire să aibă loc?

Dacă un jucător vrea să fie de Crăciun în familie în ţara sa, cum ar putea să-i interzică un antrenor? Cei care cred acest lucru sunt chiar nişte zerouri. E o prostie să-mi puneţi o astfel de întrebare, pentru că nimeni pe lumea asta nu ştia exact ce trebuie să faci împotriva virusului. Şi vreau să le transmit experţilor că doi dintre băieţi, Kourbelis şi Tzavidas, au petrecut Sărbătorile aici, în Grecia, şi tot s-au îmbolnăvit.

Puteţi să spuneţi ce vreţi. Dacă nu vedeţi frustrarea pe chipul meu, atunci mai bine apucaţi-vă de radio, lăsaţi televiziunea!. Sunt realist, dar vreau să evit concluziile bombastice. Eu apăr la maximum jucătorii, colectivul lui Panathinaikos. Voila!”, a spus Boloni, conform Look Sport

Afla mai multe despre: ladislau bolonibolonigreciapanathinaikos 

viewscnt
Articole similare