Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiune maximă după meciul Chindia - Clinceni. Jovan Markovic spune că a fost insultat: "Mă loveau fără minge, din 'ţigan' nu m-au scos tot meciul"

Tensiune maximă după meciul Chindia - Clinceni. Jovan Markovic spune că a fost insultat: "Mă loveau fără minge, din 'ţigan' nu m-au scos tot meciul"

Chindia Targoviste

Comentarii

După partida dintre Chindia - Clinceni, Jovan Markovic a susţinut faptul că i s-au adresat injurii şi a fost victimă a rasismului.

Tensiune maximă după meciul Chindia - Clinceni

La finalul meciului dintre Chindia - Clinceni, a avut loc un scandal între cele două echipe. Pentru ca lucrurile să nu degenereze a fost nevoie de intervenţia staff-urilor.

După acest incident, atacantul celor de la Clinceni, Jovan Markovic (19 ani), a susţinut faptul că a fost agresat, că i s-au adresat injurii şi că a fost victimă a rasismului.

"Mă loveau fără minge, din 'ţigan' nu m-au scos tot meciul. Căpuşă, fundaşii... Aşa mi-au zis tot meciul. Nu am mai păţit aşa ceva. Nu mi se pare normal. Nu ştiu de la ce a plecat. Erau suparăţi că au luat gol, ei n-au voie să ia gol.

"Mi-au scos morţii din pământ, lucruri care nu se fac în fotbal. I-am înjurat şi eu, dar nu aşa. Mi se pare normal să se ia măsuri. Sper să se întâmple ceva, nu ştiu dacă observatorul a trecut ceva în raport.", a declarat Markovic, conform Sport.ro.

Şi Ilie Poenaru a observat comportamentul inadecvat al fotbaliştilor de la Chindia, faţă de atacantul de 19 ani.

"De când a intrat, Căpuşă l-a înjurat pe Markovic. S-a luat puţin şi de naţia lui. Marko a avut o reacţie pe care nu trebuia să o aibă. O să plătească pentru asta. Eu nu am nevoie de aşa ceva, nu accept asemenea lucruri.", a spus antrenorul celor de la Clinceni.

Afla mai multe despre: jovan markovic chindia clinceni 

viewscnt
Articole similare