Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiune maximă la Astra. Jucătorii s-au enervat din cauza restanţelor salariale. Reacţia conducerii clubului

Tensiune maximă la Astra. Jucătorii s-au enervat din cauza restanţelor salariale. Reacţia conducerii clubului

Superliga

Comentarii

Situaţia din vestiarul Astrei este foarte tensionată din cauza restanţelor salariale. Ultimul salariu pe care jucătorii Astrei l-au primit a fost pe luna august.

Astra are un sezon foarte bun în Liga 1 şi este la doar un punct în spatele liderului CFR Cluj, însă aceste performanţe nu se regăsesc şi în conturile jucătorilor. Înainte de intrarea în vacanţă, jucătorii lui Bogdan Andone au cerut să le fie achitate restanţele, pentru a avea bani de Sărbătorile de Iarnă.

În urmă cu două săptămâni, oficialii Astrei au virat banii pe luna iulie şi au promis că vor rezolva situaţia până de Crăciun. Astăzi, Dani Coman a declarat pentru Fanatik.ro că a fost plătit încă un salariu şi că pe 27 decembrie ar urma să fie achitate ultimele restanţe.

”Vreau să vă spun că restanţele sunt de doar o lună, nu de două luni, aşa cum a apărut. Acum două săptămâni s-a virat un salariu către jucători, azi, vineri, 20 decembrie le-a mai fost plătit un salariu, urmând ca până pe 27 decembrie să se achite şi ce a mai rămas”, a declarat Dani Coman pentru Fanatik.ro.

Însă, ca multe cluburi din fotbalul românesc, Astra încearcă să ţină restanţele sub limita de 90 de zile. Potrivit regulamentului, dacă un jucător este neplătit timp de mai mult de 90 de zile, poate depune memoriu pentru a deveni liber de contract.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare