Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiune maximă şi dramă dusă în prelungiri, din nou în direct la Telekom Sport | Columbus – Washington 2-3

Tensiune maximă şi dramă dusă în prelungiri, din nou în direct la Telekom Sport | Columbus – Washington 2-3

Hochei pe gheață

Comentarii

Confruntaţi cu perspectiva de a fi conduşi cu 3-0 la general în seria “4 din 7”, Washington Capitals au produs o victorie miraculoasă pe terenul lui Columbus Blue Jackets şi au revenit în lupta pentru calificarea în semifinalele conferinţei de Est a NHL.

Caps au învins cu 3-2 în a doua repriză de prelungiri, după ce gazdele au trimis 4 şuturi în bară, iar golul de aur a însemnat o deviere norocoasă în propria poartă a unui fundaş advers.

Ca şi în sezonul trecut, Washington se vedea condusă cu 2-0 după primele două partide, ambele pierdute pe teren propriu, ambele în prelungiri. Dar Alexandr Ovechkin, golgeterul NHL pentru a 7-a oară în carieră, promisese două victorii în deplasare şi colegii săi l-au ajutat să se ţină de cuvânt.

Ovi, aflat la al 100-lea său meci în playoff (toate în tricoul lui Washington) a pasat decisiv la fiecare din golurile prin care Capitals, cap de serie numărul 2 în Est, au condus în Ohio cu 1-0 şi 2-1. Columbus a egalat prin golul senzaţional al unui alt hocheist rus, Artemi Panarin, şi partida a ajuns în prelungiri.

Era clar că norocul nu a fost de partea echipei gazdă, care a lovit de 4 ori barele porţii lui Braden Holtby, şi acest lucru a ieşit în evidenţă în a doua repriză suplimentară! Lars Eller a vrut să paseze în faţa porţii, pucul l-a lovit în picior pe Zach Werenski şi a deviat în poarta lui Serghei Bobrovski după 89 de minute de joc efectiv.

Victoria din deplasare face ca scorul între Washington şi Columbus să fie acum 1-2 la general, iar meciul 4 va avea loc tot la Nationwide Arena, mâine noapte. În celelalte partide ale serii, Winnipeg Jets au câştigat în Minnesota şi conduc cu 3-1 la general, iar Vegas Golden Knights au învins L.A.

Kings cu 1-0 şi au completat un “clean sweep”, continuând să facă istorie în analele NHL: prima echipă nou-înfiinţată care termină primul tur de playoff cu un foarte curat 4-0! În această noapte, de la ora 02:30, Telekom Sport transmite în direct meciul 4 dintre New Jersey Devils şi Tampa Bay Lightning, unde echipa din Florida, campioana conferinţei, are avantaj de 2-1 la scorul general.

Afla mai multe despre: washingtoncolumbusnhltelekomsport 

viewscnt
Articole similare