Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiunea îşi spune cuvântul. Gerrard l-a băgat de URGENŢĂ în şedinţă pe Hagi pentru ce a făcut! "Fie accepţi criticile, fie..." + decizia luată

Tensiunea îşi spune cuvântul. Gerrard l-a băgat de URGENŢĂ în şedinţă pe Hagi pentru ce a făcut! "Fie accepţi criticile, fie..." + decizia luată

Stranieri

Comentarii

Rangers se chinuie în campionatul Scoţiei, iar Ianis Hagi pare afectat şi el de situaţia echipei. Clubul antrenat de Steven Gerrard a câştigat greu cu Ross County, iar antrenorul a recunoscut că a băgat în şedinţă, la pauza meciului, trei fotbalişti, printre care şi jucătorul român.

Steven Gerrard a luat atitudine în vestiar. L-a provocat pe Ianis Hagi la pauză, dar românul l-a dezamăgit

Glasgow Rangers, cu mijlocaşul Ianis Hagi titular, a învins-o, în deplasare, cu scorul 1-0, pe Ross County, în etapa a XXX-a a campionatului scoţian. Acesta este primul succes al echipei pregătite de Steven Gerrard, după două înfrângeri la rând, una în Cupa Scoţiei, alta în campionat. Ryan Kent a marcat în minutul 77. Hagi a jucat până în minutul 63, când a fost înlocuit de Florian Kamberi, care a pasat decisiv la gol.

Totuşi, lucrurile nu au arătat bine pentru Rangers, care a intrat la egalitate la pauză cu o formaţie modestă. A fost momentul în care Steven Gerrard a luat atitudine. 

Antrenorul englez a recunoscut, după meci, că a avut o discuţie decisivă cu cei trei fotbalişi ofensivi: Ianis Hagi, Ryan Kent şi Alberto Morelos. Dintre aceştia, doar Kent a răspuns pozitiv la semnalele lui Gerrard, în timp Ianis Hagi şi Morelos l-au dezamăgit. Criticile fostului fotbalist al lui Liverpool au curs în faţa jurnaliştilor: "Aveam nevoie de mai mult din partea celor trei din faţă (n.r. - Ianis Hagi, Ryan Kent, Alfredo Morelos), astfel că i-am provocat la pauza meciului. Ryan (n.r. - Kent) a răspuns pozitiv şi e bine pentru el. Mă bucur că el a înţeles ce i-am spus, întrucât anumiţi fotbalişti îşi compătimeau situaţia, în timp ce alţii s-au ridicat la nivelul provocării. Kent a reuşit.

Sunt două moduri de a reacţiona atunci când eşti criticat. Fie te retragi în carapacea ta şi hibernezi, fie pui umărul la bătaie şi accepţi criticile constructive. Ryan a forţat azi şi sunt mulţumit de el. Nu cred că am fost fantastici de la început până la sfârşit, dar am venit aici pentru a ne face munca, după o săptămână dificilă. Mereu am crezut că putem sparge gheaţa. Am avut şi noroc, dar norocul ţi-l faci şi cu mâna ta", a declarat Steven Gerrard, după victoria din campionat. 

În urma rezultatului cu Ross County, Rangers, cu un meci mai puţin, se menţine pe locul 2, cu 67 de puncte, la 13 puncte de liderul Celtic Glasgow. Motherwell ocupă locul 3, cu 46 de puncte. Ross County este pe locul 9, cu 29 de puncte.

Transfer pentru Ianis Hagi în vară. Presa din Belgia a anunţat că nu mai revine la Genk

Cu evoluţii foarte bune la Rangers, în special în Europa League, unde i-a calificat pe scoţieni în optimile de finală ale competiţiei cu cele două goluri marcate în dubla manşă cu Sporting Braga, Ianis Hagi este favoritul fanilor de pe Ibrox Park.

Conform presei din Belgia, şansele ca Ianis Hagi să revină la Genk, în vara acestui an, sunt extrem de mici. "Genk trebuie să-şi ia gândul de la Ianis Hagi. Steven Gerrard face tot posibilul ca mijlocaşul român să rămână la Rangers şi în sezonul următor" , se arată pe site-ul voetbalnieuws.be.

 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi rangersianis hagi steven gerrardsteven gerrardrangerstransfer ianis hagiianis hagi scotiavideo ianis hagi 

viewscnt
Articole similare