Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni în vestiarul Barcelonei după meciul împotriva Slaviei lui Stanciu: "Nu putem să câştigăm Champions League aşa"

Tensiuni în vestiarul Barcelonei după meciul împotriva Slaviei lui Stanciu: "Nu putem să câştigăm Champions League aşa"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a învins Slavia Praga în UEFA Champions League, scor 2-1, însă jocul catalanilor nu a fost deloc convingător. Stanciu & compania au forţat egalarea şi i-au dominat pe elevii lui Ernesto Valverde.

Meciul din Cehia le-a adus aminte fanilor de partidele cu AS Roma şi Liverpool din sezoanele trecute, iar prestaţia slabă din teren s-a resimţit şi în vestiar, acolo unde tensiunea a atins cote maxime după victoria de la Praga.

Potrivit Marca, jucătorii au ţinut o şedinţă în vestiar, iar unul dintre liderii din vestiar şi-a avertizat colegii: "Nu vom câştiga UEFA Champions League jucând aşa", a declarat unul dintre fotbalişti, conform cotidianului spaniol. 

Meciul de la Praga le-a demonstrat jucătorilor de la Barcelona că o echipă mai puternică le poate pune şi mai mari probleme, însă a doua zi nu s-a văzut nicio diferenţă la antrenamente. Ernesto Valverde nu a ţinut niciun discurs, iar totul a decurs normal, chiar dacă ter Stegen a ieşit în presă şi a declarat că trebuie să existe o discuţie la nivel intern despre performanţa echipei. 

 

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare