Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni în vestiarul Barcelonei! Koeman i-a spus în faţă jucătorului, în vestiar: "Eşti o cârtiţă'!". Cum au reacţionat jucătorii

Tensiuni în vestiarul Barcelonei! Koeman i-a spus în faţă jucătorului, în vestiar: "Eşti o cârtiţă'!". Cum au reacţionat jucătorii

FC Barcelona

Comentarii

Tensiuni în vestiarul Barcelonei. El Pais scrie despre un schimb de replici între Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, şi fotbalistul Riqui Puig.

Barcelona nu merge deloc bine în campionat, iar în Liga Campionilor a pierdut ultimul meci din grupă, 0-3 cu Juventus chiar pe Camp Nou, şi atmosfera din sânul echipei nu pare că este una bună. El Pais scrie despre un conflict pe care Ronald Koeman l-a avut cu Riqui Puig.

Puig nu e pe placul lui Koeman, olandezul nefolosindu-l prea mult pe mijlocaşul crescut în La Masia. Antrenorul a fost furios că dialogul pe care l-a avut cu fotbalistul, în legătură cu minutele pe care le primeşte, a ajuns în presă.

"Eşti o 'cârtiţă'", i-ar fi transmis Ronald Koeman lui Riqui Puig, potrivit El Pais.



Potrivit sursei citate, o parte a vestiarului a fost impresionată de gestul lui Koeman, iar alţi jucători n-au înţeles de ce olandezul n-a procedat la fel şi când Luis Suarez a ieşit în presă şi a dezvăluit ce a discutat cu Koeman la telefon, când antrenorul l-a anunţat că nu se va mai baza pe el.

Afla mai multe despre: ronald koemanriqui puigfc barcelona 

viewscnt
Articole similare