Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni între Messi şi antrenorul Barcelonei? FOTO & VIDEO | Camerele TV au surprins două momente când argentinianul l-a ignorat complet în timpul partidei Celta - Barça 2-2

Tensiuni între Messi şi antrenorul Barcelonei? FOTO & VIDEO | Camerele TV au surprins două momente când argentinianul l-a ignorat complet în timpul partidei Celta - Barça 2-2

FC Barcelona

Comentarii

Tensiuni interne la FC Barcelona. Camerele TV au surprins două momente în care Leo Messi (33 de ani) l-a ignorat pe Eder Sarabia, antrenorul secund al clubului, când acesta încerca să-i transmită ceva. Sezonul actual a fost plin de tensiuni în interiorul clubului de pe Camp Nou.

În timpul partidei Celta Vigo - Barcelona 2-2, camerele TV au surprins două momente în care Eder Sarabia, secundul lui Quique Setien la FC Barcelona, a încercat să-i transmită ceva lui Leo Messi, iar starul argentinian l-a ignorat. Mundo Deportivo scrie că Luis Suarez a încercat să-l facă atent pe Leo Messi la Sarabia, însă acesta a continuat să se îndepărteze de acesta.

Messi a părut nervos. Dar argentinianul nu e singurul fotbalist care l-a ignorat pe Eder Sarabia. Ivan Rakitic, la rândul său, a l-a copiat pe Messi şi n-a vrut să asculte indicaţiile pe care Sarabia a încercat să i le dea.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI DIN TIMPUL PARTIDEI CELTA - BARÇA 2-2

Sezon plin de tensiuni interne la FC Barcelona!

Apele n-au fost deloc liniştite la FC Barcelona în acest sezon, clubul catalan fiind implicat în mai multe scandaluri interne. Mai întâi, Messi a ieşit public şi l-a contrazis pe Eric Abidal, fostul director sportiv al clubului, după ce acesta a spus într-un interviu că jucătorii au fost de vină pentru demiterea lui Ernesto Valverde. Apoi, a apărut scandalul cu I3 Ventures, firma de social media pe care Bartomeu, preşedintele clubului, ar fi angajat-o să îi denigreze pe jucători şi legendele clubului.

În final, tot jucătorii au fost în prin plan, după ce s-a spus că aceştia refuză tăierea salariilor. FC Barcelona a tăiat salariile cu 70% din cauza pandemiei de COVID-19, iar echipa de fotbal a fost ultima care a acceptat această tăiere. Atunci, jucătorii au postat pe reţelele sociale o scrisoare deschisă în care au explicat exact cum au stat lucrurile de fapt.

Afla mai multe despre: fc barcelonatensiunileo messieder sarabiafoto 

viewscnt
Articole similare