Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tentativă de lovitură de stat înainte de meciul Guineea - Maroc! Scene incredibile, partida a fost anulată: "Suntem blocaţi. Auzim împuşcături!" | FOTO

Tentativă de lovitură de stat înainte de meciul Guineea - Maroc! Scene incredibile, partida a fost anulată: "Suntem blocaţi. Auzim împuşcături!" | FOTO
Comentarii

Meciul Guineea - Maroc, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, nu s-a mai disputat din cauza unei tentative de lovitură de stat.

Incidente în Guineea, înaintea meciului Guinee - Maroc, programat în preliminarille Mondialului din Qatar, care va avea loc în 2022.

Partida era programată să se dispute duminică, însă aceasta a fost anulată din cauza unei tentative de lovitura de stat. Un grup de bărbaţi înarmaţi a pătruns în palatul prezidenţial din capitala Guineeei, Conakry. Acolo îşi are reşedinţa preşedintele, Alpha Conde (83 de ani), iar acesta a fosta arestat.

Astfel, grupul care a luat cu asalt palatul prezidenţial a preluat puterea în Stat. Guvernul a fost, de asemenea, dizolvat, potrivit informaţiilor apărute pe reţelele sociale.

Vahid Halihondzic, selecţionerul Marocului, a vorbit despre incidentele din Guineea, duminică seara, după ce meciul a fost deja anulat: „Suntem la hotel, auzim împuşcături în apropiere toată ziua. Aşteptăm permisiunea pentru a merge la aeroport, pentru moment suntem blocaţi. Ne aşteaptă un avion, dar nu avem voie să plecăm. Şi pentru a ajunge la aeroport durează 45 de minute, o oră. Când auzi împuşcături afară, siguranţa nu este garantată 100%.

Meciul este deja anulat. Mi s-a spus că există posibilitatea ca meciul să se joace în Maroc, dar nu ştiu. Deocamdată suntem blocaţi acolo, să vedem cum merge. Aşteptăm. Sper că ne vom întoarce în Maroc înainte de întuneric. Nu avem informaţii despre adversarii noştri”, a declarat antrenorul marocanilor, Vahid Halilhodzic, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: guineeamecimarocanulatlovitura de stat 

viewscnt
Articole similare