Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Teoria lui Cornel Dinu despre înlocuirea lui Mihai Iosif la Rapid. ”Nu e exclus să fie nişte influenţe. Şi la băiatul ăsta, 'Şopârlică', Şumudică, eu aşa îi spun!” EXCLUSIV

Teoria lui Cornel Dinu despre înlocuirea lui Mihai Iosif la Rapid. ”Nu e exclus să fie nişte influenţe. Şi la băiatul ăsta, 'Şopârlică', Şumudică, eu aşa îi spun!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit despre posbilitatea ca Mihai Iosif să fie înlocuit la Rapid.

FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, scor 1-1 (1-1), cu echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii 1. După meci, suporterii i-au cerut demisia lui Mihai Iosif, iar antrenorul a petrecut ultimele faze al meciului pe tunel. De nouă etape nu a mai reuşit Rapid să se impună, mai exact de la un meci din decembrie, împotriva lui FC Argeş.

În presă au apărut zvonuri că Mihai Iosif ar putea să fie înlocuit de către Marius Şumudică, care a rămas liber de contract după despărţirea de turci. Invitat în studioul TelekomSport, Cornel Dinu a vorbit despre posibilitatea ca Mihai Iosif să fie concediat. 

”Nu e exclus să fie nişte influenţe. Şi la băiatul ăsta, 'Şopârlică', Şumudică, eu aşa îi spun!”

”Nu e exclus să fie nişte influenţe. Şi la băiatul ăsta, Şopârlică, Şumudică, eu aşa îi spun, dar ce a făcut Iosif cu echipa e peste valoarea lotului. Au chinuit CFR Cluj, a bătut şi CFR, şi FCSB. Probabil că nici Iosif nu alege cele mai bune mijloace. 

Are jucători buni, Sefer, Ilie, jucători pe bandă, rapizi, dar cred eu că trebuie conlucrare mai mare la construcţia de la mijlocul terenului, pe punerea în valoare pe spaţii. Acum joacă mai larg, mai deschis, şi nu-şi pun în valoare jucătorii de forţă, de viteză, precum Ioniţă, Sefer”, a spus Cornel Dinu, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Meciul a fost întrerupt de două ori din cauza suporterilor. Prima dată în minutul 2, pentru scurt timp, fanii aruncând cu materiale pirotehnice. După startul reprizei secunde, în minutul 48, întreruperea a fost mai lungă, de aproximativ cinci minute. Fanii rapidişti au aruncat obiecte pirotehnice, iar arbitrul le-a cerut jucătorilor să se îndepărteze de careu până la finalizarea “spectacolului”. O petardă a explodat lângă Patriche şi l-a rănit la picior.

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-şumudică-cornel dinu 

viewscnt
Articole similare