Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Terenul a fost foarte prost”. Concluzia lui Lucian Filip după UTA - FCSB 3-1. Ce răspuns a dat la întrebarea ”Tot tu vei sta la următorul meci?”

”Terenul a fost foarte prost”. Concluzia lui Lucian Filip după UTA - FCSB 3-1. Ce răspuns a dat la întrebarea ”Tot tu vei sta la următorul meci?”

FCSB

Comentarii

Lucian Filip a tras concluziile după eşecul suferit de FCSB la Arad, contra celor de la UTA, în penultima etapă a sezonului regular.

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, în deplasare, scor 1-3, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

La Arad gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florin Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (64) şi Ubbink (78).

Concluzia lui Lucian Filip după UTA - FCSB 3-1: ”Terenul a fost foarte prost”

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

La finalul meciului, Lucian Filip nu a fost mulţumit de rezultatul obţinut, dar are încredere că, în curând, FCSB va câştiga din nou.

De asemenea, responsabilul cu pregătirea fizică a subliniat că şi la următorul meci, ultimul din sezonul regular, tot el va sta pe bancă.

”Au fost multe surprize în această etapă, din păcate, şi pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat goluri destul de uşor, UTA s-a adaptat mai bine terenului.

A fost un teren foarte prost, nu poate creşte valoarea campionatului cu astfel de terenuri, dar asta nu ne scuză.

E clar că şi starea terenului a contat, dar nu ştiu dacă ar fi normal să ne găsim scuze. Ei s-au adaptat mai bine şi asta a fost. (n.r. la următorul meci tot tu vei sta?) Da, tot eu”, a declarat Filip, după meci.

În ultima etapă din sezonul regular, FCSB o va întâlni pe Sepsi, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: fcsblucian filip 

viewscnt
Articole similare