Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Terenul era ca o baltă” Jucătorii Craiovei nu sunt mulţumiţi de remiza cu FC Voluntari: ”Chiar nu sunt fericit azi!”

”Terenul era ca o baltă” Jucătorii Craiovei nu sunt mulţumiţi de remiza cu FC Voluntari: ”Chiar nu sunt fericit azi!”
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Partida s-a disputat în condiţii de ninsoare. Golurile au fost marcate de Angelov ’10 pentru gazde şi Andrei Ivan ’25 pentru oaspeţi.

”A fost foarte greu, din păcate nu am câştigat, este al 5 lea egal la rând şi nu ne avantajează deloc, trebuia să câştigăm. Nu cred că este un blocaj, nu am avut în multe meciuri nici noroc. Azi ne-am dominat adversarul, am avut ocazia să înscriem şi în prima repriză să conducem meciul, dar nu a fost să fie. Eram puţin demoralizat pentru că şi meciul trecut cu Viitorul am ratat într-o poziţie pe care nu o să mai ratez vreodată de acolo. Chiar nu sunt fericit azi, am făcut egal” a spus Andrei Ivan, după meci.

”Nu reuşim să facem punctele care ne trebuie. Şi azi trebuia să luăm cele trei puncte, dar nu am reuşit. A fost un teren foarte greu, dar asta e. Trebuie să trecem repede peste perioada asta, că pentru noi nu e bună. Terenul era ca o baltă. Pentru mine nu e un teren de fotbal. Dar nu trebuie să ne băgăm la treaba asta. Trebuia să câştigăm şi nu e nici vina terenului, nici a vremii. Avem echipă foarte bună şi trebuia să câştigăm. Acum mergem mai departe, nu avem ce să facem. Avem lot bun şi avem timp să recuperăm aceste puncte pe care le-am pierdut în ultimele 4-5 etape. Trebuie doar să avem şi un pic de noroc. Dar suntem împreună, avem un grup unit şi vor veni şi punctele” a explicat şi Mirko Pigliacelli.

Afla mai multe despre: andrei ivanmirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare