Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Termenul de înscriere pentru prezenţa copiilor la meciul România – Norvegia a fost prelungit

Termenul de înscriere pentru prezenţa copiilor la meciul România – Norvegia a fost prelungit
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că în urma numeroaselor solicitări care vizează prelungirea teremenului de înscriere pentru prezenţa la meciul România – Norvegia, din 15 octombrie, de pe Arena Naţională, noua dată limită pentru trimiterea solicitărilor de acces gratuit este 9 octombrie, până la finalul zilei.

Meciul din preliminariile Euro 2020 se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Partida România – Norvegia se va desfăşura fără spectatori, în urma unei sancţiuni dictate de UEFA. La meci este însă permis accesul gratuit al copiilor sub 14 ani, organizaţi în grupuri, de la unităţi de învăţământ preşcolar şi şcolar, şcoli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoţitor la fiecare grup de 10 copii.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE

Un reprezentant al conducerii instituţiei de învăţământ, şcolii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii şi juniori trimite o adresă oficială, cu antet şi semnată, la adresa secretariatgeneral@frf.ro până la 9 octombrie 2019, prin care să manifeste intenţia copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

 

Afla mai multe despre: romania norvegia 

viewscnt
Articole similare