Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tess Wester, campioană mondială cu Olanda, este noul portar titular a celor de la CSM Bucureşti

Tess Wester, campioană mondială cu Olanda, este noul portar titular a celor de la CSM Bucureşti

Sporturi

Comentarii

"Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM Bucureşti un contract valabil pentru următoarele două sezoane"

CSM Bucureşti a dat o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Formaţia bucureşteană a reuşit să o aducă la echipă pe olandeza Tess Wester, campioană mondială cu Olanda. După pierderea a celor doi goalkeep-eri de bază, Denisa Dedu (placată la Rapid) şi Jelena Grubisic (retrasă din activitate), CSM şi-a asigurat acest post atât de important pentru orice echipă pentru următorii 2 ani.

"Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM Bucureşti un contract valabil pentru următoarele două sezoane". este mesajul postat de CSM pe pagina oficială de facebook a clubului.

#TeamNews |  Bine ai venit, Tess Wester!  Toate detaliile  bit.ly/WelcomeTessWester #CSMBucuresti #OrasulTau #EchipaTa

Publicată de CSM Bucuresti pe Miercuri, 24 martie 2021

Tess Wester a fost desemnată cea mai bună portăriţă de la un Campionat Mondial în 2015 şi 2019. În ultimele 3 sezoane, Wester a evoluat în Danemarca pentru Odense Handbold. Cea de-a doua portăriţă pentru CSM va fi norvegianca Marie Skurtveit, venită şi ea anul acesta.

Pe lângă cei doi portari, CSM a mai adus în această perioadă alte 3 jucătoare (Emilie Hegh Arntze, Malin Aune şi Ema Ramusovic). Dragna Cvijic, Denisa Dedu, Bianca Bazaliu, Crina Pintea şi Laura Moisă vor pleca de la CSM în perioada următoare.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare