Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

The King in the North! Jose Mourinho, debut excelent pe banca tehnică a lui Tottenham. VIDEO Cifre impresionante la debut

The King in the North! Jose Mourinho, debut excelent pe banca tehnică a lui Tottenham. VIDEO Cifre impresionante la debut

Premier League

Comentarii

Tottenham a disputat primul meci cu Jose Mourinho în calitate de manager. Formaţia din Nordul Londrei a câştigat derby-ul local cu West Ham United.

Heung Min Son a marcat primul gol al noii ere Mourinho. Sud-coreeanul a pasa apoi decisiv pentru golul doi al celor de la Spurs, reuşită semnată de brazilianul Lucas Moura.

După pauză, golgheterul Harry Kane a majorat avantajul oaspeţilor la 3-0. A fost momentul în care Tottenham a luat piciorul de pe acceleraţie şi le-a permit gazdelor să revină în meci. Antonio şi Ogbonna au marcat golurile echipei lui Manuel Pellegrini, un tehnician care resimte însă o presiune din ce în ce mai mare.

Dele Alli, omul meciului. Dier, marea surpriză

Internaţionalul englez Dele Alli a avut o evoluţie perfectă pentru echipa sa la chiar primul meci cu Jose Mourinho pe banca tehnică. A fost omul cu cele mai multe tackling-uri reuşite şi fotbalistul care a contribuit decisiv la golul doi marcat de Lucas, după pasa lui Son.

Alli a fost un alt fotbalist faţă de perioada Pochettino. A fost distribuit ca număr 10 în 4-2-3-1 şi a impresionat atât prin clarviziune, cât şi prin travaliu.

Un alt fotbalist cu o prestaţie foarte bună a fost Eric Dier. Titularizat ca mijlocaş central defesniv, Dier a câştigat 16 dueluri aeriene, cele mai multe ale unui fotbalist de la Spurs în actuala stagiune.

Pentru Tottenham a fost prima victorie în deplasare obţinută din ianuarie încoace. Nu mai puţin de 12 meciuri consecutive în Premier League în deplasare trecuseră de la ultimul succes al celor de la Spurs pe teren străin. ”Arată ca o echipă a lui Jose Mourinho după un singur meci. Pentru următoarele sezoane, Spurs va fi o ameninţare masivă pentru restul echipelor” scrie presa britanică. Mourinho şi-a felicitat la finalul meciului fiecare jucător în parte. 

 

 

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare