Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

The Special One şi răspunsul senzaţional prin care i-a lăsat mască pe jurnalişti. Cum a explicat portughezul de ce Liverpool este favorită în duelul cu Spurs

The Special One şi răspunsul senzaţional prin care i-a lăsat mască pe jurnalişti. Cum a explicat portughezul de ce Liverpool este favorită în duelul cu Spurs

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a explicat în stilul său caracteristic de ce Liverpool este favorită în duelul cu Tottenham.

Liverpool dă piept cu Tottenham, miercuri de la ora 22:00 (ora României), iar duelul dintre cei doi antrenori, este de departe în centrul atenţiei în presa engleză. Mourinho şi-a folosit din nou stilul în a explica de ce Liverpool poate fi considerată favorită înainte de acest meci. Portughezul a făcut spectacol la conferinţa de presă cu acest răspuns:

”Suntem o echipă bună, care munceşte foarte mult. Dar, trebuie să spun asta. Liverpool este o echipa foarte bună care munceşte, dacă nu mă înşel, de 1.894 de zile alături de Jurgen. Noi suntem rezultatul unei munci de 390 de zile, iar foarte multe dintre ele au fost zile de carantină” a explicat Jose Mourinho, în stilul său caracteristic. Răspsunsul său a devenit rapid viral.

Managerul german, Jurgen Klopp, a vorbit şi el despre confruntarea cu Spurs.

”Tottenham joacă un fotbal excelent. Kane este impresionant. Au aripi rapide, foarte dificil să te aperi în faţa lor. De asemenea, un mijlocaş ofensiv precum Ndombele, plus alţi doi mijlocaşi puternici în spatele său. Acesta este un fotbal de foarte bună calitate” a explicat Klopp. 

Afla mai multe despre: jose mourinhojurgen klopptottenhamliverpool 

viewscnt
Articole similare