Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

The Sun, titlu-paralelă cu comentariul finalei CM-1966 după City-Tottenham: They think it's all oVAR

The Sun, titlu-paralelă cu comentariul finalei CM-1966 după City-Tottenham: They think it's all oVAR
galerie foto
Comentarii

The Sun a tritrat "They think it's all oVAR" după meciul Manchester City - Tottenham, scor 4-3, din Liga Campionilor, în care calificarea oaspeţilor în semifinale a fost stabilită de două decizii luate cu ajutorul asistenţei video pentru arbitraj.

"They think it's all over (n.r. - ei cred că totul s-a terminat)", a spus comentatorul BBC Kenneth Wolstenholme în ultimele momente ale finalei Cupei Mondiale din 1966, Anglia - Germania, când mai mulţi spectatori au intrat pe teren la scorul de 3-2 din prelungiri. "It is now, it's four (n.r. - este acum, e patru)" a continuat el, după ce Geoff Hurst a marcat golul de 4-1, în minutul 120.

Fraza rostită de Wolstenholme a intrat în cultura engleză, în muzică şi în spectacole de televiziune.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Ligii Campionilor, datorită golurilor marcate în deplasare, deşi a fost învinsă, cu scorul de 4-3, de Manchester City, în manşa secundă a sferturilor competiţiei.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Tottenham, care a jucat atunci acasă.

Miercuri, s-au marcat cinci goluri în primele 21 de minute şi gazdele au avut un gol anulat pe final, care dacă ar fi fost validat le-ar fi adus lor calificarea.

Au marcat Sterling ‘4, ’21, Bernardo Silva ’11 şi Aguero ’59 pentru City, respectiv Son ‘7, ’10 şi Llorente ’73 (gol validat de VAR) pentru Tottenham.

În minutul 90+3, Sterling (Man. City) a mai înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată cu VAR pentru ofsaid.

Tottenham va întâlni în semifinalele Ligii Campionilor echipa Ajax Amsterdam.

Afla mai multe despre: var 

viewscnt
Articole similare