Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago, fără resentimente în faţa foştilor colegi de la Barcelona. "Mă interesează doar ce se întâmplă la mine la club"

Thiago, fără resentimente în faţa foştilor colegi de la Barcelona. "Mă interesează doar ce se întâmplă la mine la club"

Fotbal

Comentarii

Bayern Munchen a învins-o pe Barcelona, vineri seară, cu neverosimilul scor 8-2, la Lisabona, în faza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Fostul jucător al Barcelonei, Thiago, a fost unul dintre cei care au pus umărul serios la victoria bavarezilor. Dacă nu a marcat, Thiago a avut un joc solid la mijlocul terenului. Spaniolul s-a aflat printre cei şase jucători pe care Hansi Flick i-a păstrat pe teren de la început până la sfârşit.

"Acest rezultat ne dă încredere şi suntem foarte optimişti pentru următoarea partidă. Am prieteni la Barcelona, prieteni dragi, dar am şi şapte ani la acest club minunat şi mă interesează doar ce se întâmplă la mine la club, nu la Barcelona", a declarat Thiago, la finalul partidei.

Thiago este crescut la celebra academie de fotbal a Barcelonei, parcurgând toate stadiile pe care un tânăr fotbalist le experimentează de la juniori la seniori. În 2013, la 22 de ani, Thiago a acceptat să plece la Bayern Munchen, iar Barcelona a obţinut în schimbul său 25 de milioane de euro, deoarece ar fi intrat în ultimul an de contract şi risca să-l piardă gratis.

În acest moment, cota de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 48 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare