Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago Silva a plecat din Franţa, în plină pandemie de coronavirus. Fundaşul şi-a explicat gestul: motivul este INCREDIBIL!

Thiago Silva a plecat din Franţa, în plină pandemie de coronavirus. Fundaşul şi-a explicat gestul: motivul este INCREDIBIL!

PSG

Comentarii

Thiago Silva a plecat din Franţa, chiar în momentul în care autorităţile declarau stare de urgenţă. Fundaşul de la PSG şi-a explicat decizia

Thiago Silva a părăsit Franţa chiar în momentul în care autorităţile locale declarau starea de urgenţă. Acum a apărut şi explicaţia plecării precipitate a fotbalistului de la PSG în Brazilia.

Una care nu pare a fi legată de teama contactării coronavirusului, deşi Franţa e una dintre ţările cele mai afectate. Silva e şef în vestiarul lui PSG, dar în familie soţia pare să aibă ultimul cuvânt.

„Am decis să plecăm pentru că situaţia din Paris era într-adevăr tristă. Nu ne puteam face provizii, nu găseam nimic în magazine. Am zburat spre Brazilia pentru că aici putem găsi mâncare la supermarket şi sunt mai multe opţiuni pentru a rămâne acasă cu copiii, mai ales că aici avem şi piscină'', a declarat Isabelle Silva pe o reţea de socializare.

În plus, a vrut să-i liniştească pe fanii lui Thiago şi a ţinut să precizeze că niciunul dntre membrii familiei nu prezintă simptome ale infectării cu noul coronavirus.

 

Afla mai multe despre: thiago silva 

viewscnt
Articole similare