Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago Silva le-a dedicat titlul câştigat de PSG doctorilor care luptă cu Coronavirusul! Mesajul emoţionant al căpitanului de pe Parc des Princes

Thiago Silva le-a dedicat titlul câştigat de PSG doctorilor care luptă cu Coronavirusul! Mesajul emoţionant al căpitanului de pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

PSG a fost desemnată campioana Franţei, după ce autorităţile au decis să nu se mai reia sezonul 2019-2020, iar fundaşul echipei din Paris, Thiago Silva, a dedicat titlul din acest an doctorilor care luptă cu Coronavirusul.

Titlul de campioană, câştigat de PSG în acest sezon, a fost dedicat doctorilor. Franţa este a două ţară din Europa, după Olanda, care a decis să nu se mai joace fotbal până în septembrie. În urma hotărârii luate de autorităţi, echipa din Paris, care era pe primul loc în clasamentul din Ligue 1, a fost desemnată campioană, pentru a treia oară la rând.

Thiago Silva, fundaşul parizienilor, a postat un mesaj emoţionant pe contul lui de Instagram. „Un titlu diferit, cu care ne mândrim, în ciuda circumstanţelor în care l-am câştigat. Pot doar să îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt campionul Franţei pentru a şaptea oară în opt ani. Nu aş fi ajuns până aici fără sprijinul familiei mele, în special iubitei mele soţii şi copiilor mei, colegilor mei de echipă, tot staff-ul şi suporterii. Lor le dedic acest titlu, dar în special suporterilor şi doctorilor şi personalului medical care luptă, în toată lumea, contra COVID-19. Ei sunt jucătorii noştri azi, pentru a face tot posibilul să ne întoarcem cât mai repede pe teren”, a spus Thiago Silva.

În sezonul următor, PSG va merge în Liga Campionilor, alături de echipele de pe locurile doi şi trei, Olympique Marseille şi Rennes. Lorient, liderul din Liga a II-a, şi Lens, echipa de pe locul doi, au fost promovate în Ligue 1, în timp ce Amiens şi Toulouse au retrogradat.

Afla mai multe despre: thiago silvapsgtitlulcovid 19 

viewscnt
Articole similare