Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago Silva nu mai este dorit la PSG! Brazilianul pleacă de la campioana Franţei

Thiago Silva nu mai este dorit la PSG! Brazilianul pleacă de la campioana Franţei

PSG

Comentarii

În perioada petrecută la Paris Saint-Germain, Thiago Silva nu doar că a devenit idolul tribunelor de pe Parc des Princes, dar a transformat din Paris a doua sa casă. După 8 ani de zile, brazilianul nu mai este dorit la PSG.

Contractul lui Thiago Silva cu Paris Saint-Germain va expira în vara anului viitor, iar campioana Franţei a decis să nu îi ofere prelungirea contractului unuia dintre căpitanii echipei. Mai mult decât atât, cotidianul francez L'Equipe susţine că Leonardo, directorul sportiv al clubului, nu şi-a manifestat interesul să îi prelungească contractul conaţionalului său. 

Aşadar, fundaşul central în vârstă de 35 de ani este liber să semneze cu orice echipă îşi doreşte începând cu luna ianuarie. Chiar dacă nu va mai continua din stagiunea viitoare, în actualul sezon Silva este în continuare un jucător de bază, bifând 18 partide. 

Cotat în acest moment la doar 6 milioane de euro, Thiago Silva a ajuns la PSG în 2012. În acelaşi an în care Zlatan Ibrahimovic a părăsit AC Milan pentru Paris, la fel a făcut şi brazilianul. 42 de milioane de euro i-a costat în acel moment fundaşul pe parizieni. 

Afla mai multe despre: thiago silvapsg 

viewscnt
Articole similare