Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiago Silva va juca în Premier League! Un club de top din Anglia îl va transfera pe fundaşul brazilian

Thiago Silva va juca în Premier League! Un club de top din Anglia îl va transfera pe fundaşul brazilian

Premier League

Comentarii

Thiago Silva este la finalul contractului cu Paris Saint-Germain şi presa din Anglia susţine că fundaşul central brazilian va evolua din stagiunea viitoare în Premier League.

Thiago Silva o părăseşte pe PSG după ce a fost căpitanul echipei şi şi-a cimentat statutul de legendă a clubului, însă nu părăseşte şi fotbalul de înaltă performanţă. 

The Telegraph scrie că brazilianul vrea să îşi îndeplinească visul de a juca în Premier League şi renunţă la ideea de a se întoarce la AC Milan sau în Brazilian pentru a îşi îndeplini acest obiectiv personal. Aceeaşi sursă menţionează că Silva urmează să negocieze cu un club de top din Premier League, însă ca mutarea să se realizeze, brazilianul trebuie să renunţe la pretenţiile financiare.

La PSG, Silva câştiga aproximativ 1,5 milioane de euro pe lună, o sumă mult prea mare pentru un fotbalist de vârsta lui, chiar dacă este vorba despre unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din punct de vedere financiar. 

Silva, care va împlini, la 22 septembrie, 36 de ani, este la PSG din vara anului 2012. De atrunci, fundaşul central brazilian a disputat 310 meciuri în toate competiţiile, a marcat 17 goluri şi a câştigat şapte titluri în Franţa. În carieră, el a mai jucat la RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminense şi la AC Milan, iar la echipa naţională a Braziliei a strâns 89 de selecţii.

Afla mai multe despre: premier leaguethiago silva 

viewscnt
Articole similare