Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thibaut Courtois este pregătit pentru duelul cu Portugalia: ”Am o listă cu ultimele 10-15 penalty-uri ale lui Cristiano”

Thibaut Courtois este pregătit pentru duelul cu Portugalia: ”Am o listă cu ultimele 10-15 penalty-uri ale lui Cristiano”

EURO 2020

Comentarii

Belgia o va întâlni pe Portugalia în optimile de la Euro 2020, duminică, de la ora 22.

Belgia a reuşit să se impună în toate cele trei partide din grupa B, iar, în mod normal, câştigarea grupei ar asigura o optime împotriva unei echipe mai slab cotate. Însă, băieţii lui Roberto Martinez aveau să joace împotriva echipei de pe a treia poziţie din grupa F, adică una dintre Franţa, Germania, Portugalia sau Ungaria.

Iar lusitanii au încheiat până la urmă grupele pe locul al treilea, astfel că naţionala lui Jota, Bruno Fernandes şi Cristiano Ronaldo se va duela cu naţionala lui Hazard, De Bruyne şi Lukaku. Belgia - Portugalia este doar una dintre două optimi în care se vor duela două favorite la trofeu, alături de Anglia - Germania.

Thibaut Courtois este pregătit pentru duelul cu Portugalia

În ciuda adversarului redutabil care îi aşteaptă pe belgieni, ”diavolii roşii” sunt pregătiţi, în special portarul Thibaut Courtois. Acesta a dezvăluit că a analizat în detaliu ultimele lovituri de la 11 metri bătute de executanţii lusitani, în caz că meciul va ajunge în prelungiri, sau că aceştia vor obţine vreun penalty. În plus, goalkeeper-ul belgian a spus cine ar putea ridica trofeul pe 11 iulie.

”Am o listă cu analizele mele, cu ultimele 10-15 penalty-uri ale lui Cristino şi ale celorlaţi jucători. Înainte de meci, ştiu pe ce parte o să mă duc, poate sunt anumite detalii care îmi indică în ce parte se duce. Cred că toate echipele calificate au şanse.

Franţa, chiar şi Spania, care a făcut un meci mare, Italia a arătat că este puternică, Germania şi Anglia. Cred că toate echipele mari pot ajunge departe, dar niciodată nu se ştie, poate să apară vreo surpriză”, a declarat Thibaut Courois.

Afla mai multe despre: thibaut courtoisbelgia portugaliaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare