Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thibaut Courtois: "Real Madrid? Acolo trăiesc copiii mei şi vreau să-i văd mai mult"

Thibaut Courtois: "Real Madrid? Acolo trăiesc copiii mei şi vreau să-i văd mai mult"

Real Madrid

Comentarii

Portarul echipei Chelsea Londra, Thibaut Courtois, a mărturisit că îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de copiii săi la Madrid.

Courtois a intrat în ultimul an de contract cu Chelsea, iar presa spaniolă susţine că portarul belgian este dorit de Real Madrid. Deşi nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său, fostul goalkeeper al lui Atletico recunoaşte că i-ar plăcea să locuiască din nou la Madrid.

"Ador să locuiesc în Londra. Madrid şi Londra sunt două oraşe fantastice. Singura chestie e că în Madrid trăiesc copiii mei. Mi-ar plăcea să fiu mai aproape de ei. Asta nu înseamnă că mă voi întoarce, dar ei sunt foarte importanţi pentru mine şi voi face ceva pentru a putea să îi văd mai mult", a declarat Courtois, conform AS, după ce a reuşit calificarea în sferturile Cupei Mondiale alături de naţionala Belgiei.

În vârstă de 26 de ani, Courtois a ajuns la Chelsea în 2011, atunci când a fost transferat de la Genk. Totuşi, el a făcut pasul pe Stamford Bridge trei ani mai târziu, perioadă în care a fost împrumutat la Atletico.

Cu Thibaut Courtois integralist, echipa naţională a Belgiei s-a calificat, luni seară, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, învingând selecţionata Japoniei, cu scorul de 3-2. Niponii au condus cu 2-0 până în minutul 69.

4 este numărul trofeelor cucerite de Thibaut Courtois alături de Chelsea

60 de milioane de euro este cota lui Courtois, conform Transfermarkt.de

62 de selecţii are portarul la prima reprezentativă a Belgiei

154 de meciuri a adunat Courtois la Chelsea, până în prezent, tot atâtea câte strânsese şi la Atletico

Afla mai multe despre: real madridcourtoistransfer 

viewscnt
Articole similare