Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thiem şi-a nuanţat discursul în scandalul cu Serena. De la "Nadal şi Federer n-ar fi făcut asta niciodată", la ”Dacă m-a văzut, trebuia să mă aştepte”

Thiem şi-a nuanţat discursul în scandalul cu Serena. De la "Nadal şi Federer n-ar fi făcut asta niciodată", la ”Dacă m-a văzut, trebuia să mă aştepte”

Tenis

Comentarii

Dominic Thiem recunoaşte că şi el a greşit în conflictul cu Serena Williams, însă spune că cea mai mare parte de vină le revine organizatorilor şi sportivei din SUA, care ar fi trebuit să-şi aştepte rândul fie şi dacă în sală s-ar fi aflat un junior.

”Şi dacă un junior s-ar afla în sală, orice jucător trebuie să aştepte”. Apoi a adăugat: ”Arată de altfel că are un caracter urât. Sunt ferm convins că Federer şi Nadal nu ar fi făcut niciodată  asta”.

După victoria în faţa lui Gael Monfils, 6-4, 6-4, 6-2, Thiem şi-a nuanţat discursul în ceea ce priveşte incidentul de la conferinţa de presă: ”Nu ştiu dacă a fost greşeala ei sau a organizatorilor şi nu ştiu dacă m-a văzut s-au i-a văzut pe cei din cameră.

Dar dacă m-a văzut atunci era frumos din partea ei să mă aştepte. Este totuşi de înţeles într-un fel. Ea pierduse şi toate cele...

Cred că am greşit cu toţii cei implicaţi, dar cum am mai afirmat: totul e uitat acum” - Thiem.

Thiem, supărat că Serena l-a scos din conferinţă

Jucătoarea americană Serena Williams, numărul 10 WTA, şi tenismenul Dominic Thiem, locul 4 ATP, au fost protagoniştii unui moment controversat, sâmbătă, la Roland Garros. O situaţie care l-a revoltat pe austriac.

La câteva minute după ce a fost învinsă în turul trei al competiţiei de Sofia Kenin, Serena Williams s-a prezentat pentru a susţine conferinţa de presă. Ea a vrut să se adreseze imediat jurnaliştilor, dar principala sală de presă era ocupată de Dominic Thiem.

Reprezentanţii WTA, agitaţi, au decis să îi scoată rapid pe Thiem şi pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a acestuia din sală şi să îi mute într-o altă încăpere.

În momentul în care a ieşit din sală, Thiem a văzut-o pe Williams şi a înţeles motivul schimbării neprevăzute. Sosit în sala 2, el i-a spus indignat unui reprezentant ATP: “Nu înţeleg, pe bune. Ce naiba? Este o glumă. Trebuie să părăsesc camera pentru că vine ea..”. Apoi, sportivul s-a ridicat de pe scaun ş a plecat, fără să răspundă întrebărilor presei austriece. “Plec şi eu atunci. Nu vreau să rămân aici. Şi eu fac ce vreau”.

Afla mai multe despre: thiemserena 

viewscnt
Articole similare