Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thierry Van Cleemput şi-a găsit angajament după despărţirea de Simona Halep

Thierry Van Cleemput şi-a găsit angajament după despărţirea de Simona Halep

Tenis

Comentarii

Belgianul care a lucrat pentru o scurtă perioadă de cu Simona Halep şi-a găsit de lucru.

Thierry Van Cleemput nu va lucra cu Simona Halep, dar şi-a găsit rapid angajament. Antrenorul belgian va fi manager tehnic al Federaţiei Belgiene de Tenis, urmând a se ocupa direct de tinerele talente ale sportului alb din ţara sa natală.

Van Cleemput ar fi trebuit să lucreze cu fostul lider mondial, Simona Halep, dar după turneele de la Doha şi Dubai, colaborarea s-a rupt. Belgianul fusese propus chiar de către Darren Cahiil, fostul antrenor al româncei: "Darren îmi este prieten bun, îl apreciez mult. Urmează să o cunosc mai bine pe Simona, trebuie să-mi formez o părere despre ea. Simona şi Darren au avut o experienţă minunată, au avut performanţe uriaşe împreună. Nu ştiu dacă sunt persoana potrivită, vom vedea" spunea antrenorul în vârstă de 50 de ani la acea vreme.

Ulterior, Simona a anunţat ruptura: ”Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a declarat Halep, citată de WTA Insider.

Thierry Van Cleemput a colaborat cu David Goffin de la începutul lui 2014. De-a lungul carierei i-a mai pregătit pe Olivier Rochus, Steve Darcis şi a fost asistent în echipa de Cupa Davis.

Afla mai multe despre: thierry van cleemput 

viewscnt
Articole similare