Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Müller, atac devastator la adresa fostului antrenor al lui Bayern Munchen. A plătit mai multe poliţe vechi: "Ne simţeam ca în Vestul Sălbatic"

Thomas Müller, atac devastator la adresa fostului antrenor al lui Bayern Munchen. A plătit mai multe poliţe vechi: "Ne simţeam ca în Vestul Sălbatic"

Bundesliga

Comentarii

Atacantul lui Bayern Munchen, Thomas Müller (30 de ani), a lansat un val de critici la adresa lui Carlo Ancelotti, deşi nu l-a numit pe antrenorul italian în discursul său.

După plecarea lui Pep Guardiola de la Munchen, conducerea bavarezilor a mizat pe Carlo Ancelotti, în 2015. Totuşi, obiectivele nu au fost atinse, iar italianul a plecat după un an şi câteva luni, iar unul dintre motive a fost legat de "ruptura" dintre vestiar şi staff. 

Thomas Müller a fost unul dintre jucătorii care s-au revoltat împotriva staff-ului condus de Carlo Ancelotti, iar ultima declaraţie a atacantului este elocventă: "Când reuşeam să avem stabilitate şi să controlăm jocul, a fost mai uşor şi pentru mine să-mi pun amprenta asupra jocului. În anii de după plecarea lui Guardiola am eşuat. De fapt, ne simţeam ca în Vestul Sălbatic. Totul a fost irosit, după anii de luptă şi după tot ce am învăţat. Chiar şi pentru fani era mult mai distractiv înainte", a declarat germanul pentru "The Athletic". 

Hans-Dieter Flick conduce Bayern Munchen în acest moment, iar cu antrenorul german clubul se află pe primul loc în Bundesliga, la un punct peste RB Leipzig. 

În optimile Champions League, Bayern Munchen a învins-o pe Chelsea, 3-0, în deplasare. Gnabry a marcat o "dublă", iar Lewandowski a stabilit scorul final. De la gazde, Marcos Alonso a fost eliminat.

Afla mai multe despre: thomas mullerthomas mullerbayern munchencarlo ancelottipep guardiola 

viewscnt
Articole similare