Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Neubert a primit recent o ofertă de la un antrenor român

Thomas Neubert a primit recent o ofertă de la un antrenor român

FCSB

Comentarii

Thomas Neubert a primit în această perioadă o ofertă interesantă, dar preparatorul fizic german a preferat să continue la FCSB.

Unul dintre cei mai cunoscuţi preparatori fizici din fotbalul românesc, Thomas Neubert se bucură în continuare de apreciere, deşi impactul metodelor sale nu mai este acelaşi ca în trecut.

Recent, preparatorul fizic în vârstă de 53 de ani a primit o ofertă de la un antrenor român.

Antrenorul român care l-a ofertat recent pe Thomas Neubert

Thomas Neubert a revenit în vara lui 2020 la FCSB, după ce mai lucrase pentru ŢSKA Sofia şi Al-Wasl. În vârstă de 53 de ani, antrenorul german rămâne în continuare unul dintre cei mai apreciaţi pe domeniul său.

De metodele sale a fost impresionat şi Edi Iordănescu, cel care a cerut să fie preparator fizic la echipa naţională, scrie as.ro.

Noul selecţioner le-a cerut celor de la FRF să aibă în staff doi preparatori fizici, pe motiv că jucătorii vin la naţională în zile diferite şi ei trebuie menţinuţi la un anumit nivel de pregătire fizică.

Unul dintre cei pentru care Edi Iordănescu a insistat a fost Thomas Neubert, alături de care a colaborat la FCSB.

Este cel de-al doilea om din staff-ul FCSB-ului pe care Edi Iordănescu l-a cerut la naţională, după Mihai Pintilii. Însă, ca şi Pintilii, Thomas Neubert a ales să continue la FCSB.

Potrivit sursei citate, Edi Iordănescu l-a ofertat şi pe Cristian Dragotă, preparator fizic la CFR Cluj şi de această dată a avut mai mult succes.

Cristian Dragotă va rămâne în staff-ul lui Dan Petrescu, dar va colabora şi cu Edi Iordănescu în pauzele pentru meciurile echipei naţionale.

Cine este Thomas Neubert, preparatorul fizic pe care Edi Iordănescu l-a vrut la naţională

În vârstă de 53 de ani, Thomas Neubert a ajuns în fotbalul românesc în vara lui 2010, când Laurenţiu Reghecampf l-a rugat să-l ajute la Gloria Bistriţa.

Ulterior, a colaborat cu Reghecampf şi la Concordia Chiajna, însă a devenit cunoscut abia după ce a ajuns la FCSB, în 2012.

Atunci, şi-a pus imediat amprenta asupra pregătirii fizice a jucătorilor de la FCSB, care au început să-şi domine categoric adversarii.

Neubert a plecat de la FCSB în vara lui 2014, când l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal. Ulterior, a mai lucrat pentru Litex Lovec, din nou FCSB, ŢSKA Sofia, Al Wasl şi din nou FCSB.

Afla mai multe despre: thomas neubert 

viewscnt
Articole similare