Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Neubert e la un pas să revină în echipa cu care a câştigat trofee în România: "Cu siguranţă va veni!"

Thomas Neubert e la un pas să revină în echipa cu care a câştigat trofee în România: "Cu siguranţă va veni!"

Fotbal

Comentarii

Thomas Neubert a făcut istorie la FCSB, fiind unul dintre cei mai buni şi mai scumpi preparatori fizici din fotbalul românesc. Neamţul a fost descoperit de Laurenţiu Reghecampf cu care a lucrat în Germania, dar şi în România.

Însă în 2016, Neubert a decis să plece din România la CSKA Sofia după un conflict pe care l-ar fi avut cu Reghecampf. Acum, la doi ani de la acel moment, fostul antrenor al FCSB, acum la Al Wahda, vorbeşte despre Neubert.
 
"Nu s-a întâmplat nimic în relaţia mea cu Neubert. El mai are un an de contract în Bulgaria, iar când îl va termina, dacă nu o să-şi prelungească înţelegerea la acelaşi nivel salarial pe care-l are acum, cu siguranţă va veni lângă mine. Nu am niciun fel de problemă cu el! A plecat într-un moment dificil al lui, din motive personale. Are un salariu foarte mare, pe care eu acum nu pot să i-l plătesc în Emirate! Cred că acest lucru a contat foarte mult pentru el, mai ales că trebuia să-şi ajute familia într-un moment dificil. Eu nu reproşez nimănui nimic când pleacă la mai bine. Au fost alte lucruri personale pe care eu le-am discutat cu el, dar nu pot să le spun", a spus Reghecampf.

Afla mai multe despre: reghecampfneubertdecizieanuntsteauafcsbbulgariaemiratescandalanunt 

viewscnt
Articole similare