Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Partey de la Atletico Madrid, pe lista cluburilor din Premier League

Thomas Partey de la Atletico Madrid, pe lista cluburilor din Premier League

Arsenal

Comentarii

Conform Telegraph, Arsenal este interesată de transferul lui Thomas Partey de la Atletico Madrid. Liverpool şi Manchester United îi fac de asemenea cu ochiul fotbalistului ghanez

În vârstă de 26 de ani, Partey este fotbalistul cu cele mai multe driblinguri în acest sezon din lotul echipei lui Diego Simeone. Asta în ciuda faptului că la origini, ghanezul este un mijlocaş defensiv.

Achiziţionat în 2012 de la Odometah FC, Partey a crescut la Atletico Madrid, fiind promovat la prima echipă în 2013.

Are 161 de meciuri la gruparea madrilenă şi 13 goluri. Pentru naţionala ţării sale, Thomas Partey a jucat în 27 de partide şi a marcat 10 goluri. În tricoul lui Atletico Madrid, Partey a jucat o finală de Liga Campionilor şi a câştigat UEFA Europa League, dar şi Supercupa Europei. În prezent este cotat la 50 de milioane de euro. 

Conform presei din Anglia, trei cluburi mari din Premier League au pus ochii pe el. Arsenal pare în pole position pentru un transfer din vara viitoare. Manchester United şi Liverpool îl monitorizează de asemenea, atente. Culmea, Partey a făcut parte din lotul echipei lui Simeone, care a eliminat-o pe Liverpool din UEFA Champions League miercuri.

Afla mai multe despre: atletico madridthomas partey 

viewscnt
Articole similare