Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel a fost demis după doar două minute. Tehnicianul german, uimit de comportamentul directorului sportiv: "A fost foarte surprinzător"

Thomas Tuchel a fost demis după doar două minute. Tehnicianul german, uimit de comportamentul directorului sportiv: "A fost foarte surprinzător"

Chelsea

Comentarii

Thomas Tuchel a povestit despre perioada PSG şi despre demiterea sa din luna decembrie a anului 2020.

Thomas Tuchel este actualul manager al celor de la Chelsea, iar acesta a povestit modul în care a fost dat afară de la PSG, în luna decembrie a anului trecut. Tehnicianul german a fost uimit de comportamentul pe care directorul sportiv l-a avut în momentul demiterii sale.

Thomas Tuchel a fost demis după doar două minute

PSG era într-o formă foarte bună în momentul în care Tuchel a fost demis, iar echipa din Ligue 1 a reuşit o performanţă incredibilă, atunci când a jucat prima finală de Champions League, din istoria clubului, pe care a pierdut-o în faţa lui Bayern Munchen.

"Am simţit că acest lucru poate fi posibil, dar nu mi se părea real", a fost prima reacţie a germanului înaintea momentului în care a fost demis şi care a susţinut faptul că discuţia cu directorul sportiv al clubului, Leonardo, "a durat decât două minute".

Potrivit celor de la L'Equipe, Thomas Tuchel a povestit întreg momentul cu demiterea sa de la PSG şi a mai vorbit despre momentul plecării sale, adică cu ce a rămas după experienţa de la clubul francez.

"A fost foarte surprinzător, întrucât pe 22 decembrie am simţit pentru prima oară că aş putea fi demis. Am avut o conversaţie cu directorul sportiv. Apoi o nouă discuţie înaintea meciului de pe 23 decembrie. Am simţit că poate fi o posibilitate, dar nu mi se părea real.

Noi câştigasem contra lui Strasbourg cu 4-0. Apoi, am avut acea conversaţie definitivă, care nu a durat decât două minute, pentru că nu mai rămânea mare lucru de spus.

Când m-am ridicat, le-am spus că trebuie să o rezolv şi am plecat. Ne-am adunat lucrurile de la Paris şi am plecat acasă pentru a sărbători Crăciunul. La nivel profesional am avut un Crăciun nasol, dar am găsit cel mai bun cadou sub pom, pe Chelsea." a povestit Thomas Tuchel.

Thomas Tuchel are 47 de ani şi înainte de a-i lua locul lui Frank Lampard la Chelsea, germanul le-a mai antrenat pe Augsburg 2, Mainz, Borussia Dortmund şi desigur, PSG. Echipa londoneză patronată de Abramovich, este pe locul 5 în Premier League şi are 51 de puncte după 30 de etape.

Afla mai multe despre: thomas tuchel 

viewscnt
Articole similare