Experiențe împreună.
You are here:

Thomas Tuchel a pus piciorul în prag la conferinţa de presă: "Dacă mă întrebaţi asta, plec în secunda următoare"

Thomas Tuchel a pus piciorul în prag la conferinţa de presă: "Dacă mă întrebaţi asta, plec în secunda următoare"
Comentarii

Antrenorul formţiei PSG, Thomas Tuchel, şi-a ascuns cu greu satisfacţia la conferinţa de presă organizată după succesul cu Real Madrid din Liga Campionilor.

"Am primul răspuns fără întrebare. Dacă vreunul mă întreabă dacă vom câştiga Liga Campionilor, plec în secunda următoare", a spus Tuchel zâmbitor, înainte de a-şi lăuda jucătorii.

"Astăzi, era nevoie să jucăm la un înalt nivel, iar echipa a făcut acest lucru cu o prestaţie mare. Am fost compleţi şi sunt fericit. Asta a arătat că presiunea pe absenţi nu a fost aşa de mare. Asta poate să-i ajute pe jucători. Fără dubii, nu eram favoriţi fără Kylian Mbappe, Edi Cavani sau Neymar. Nu putem juca fără cei trei, dacă nu dă toată lumea totul. Avem o echipă mare, cu multă personalitate. Dar avem nevoie de toţi jucătorii, mi-a fost greu să găsesc 16 fotbalişti în această seară. Concurenţa este necesară pentru a obţine cele mai bune performanţe. Prefer să vorbim despre noi şi nu despre Real Madrid. Este o chestiune de respect. Dacă voiam să câştigăm împotriva echipei Real Madrid, trebuia să fim în vârf. Trebuie să ai noroc să marchezi, să ai VAR la golul înscris de Bale. Astea sunt de asemenea necesare în stabilirea rezultatului final. Am meritat să câştigăm, am avut mai multă intensiate. Să nu uităm Stadionul Parc des Princes, cu ambianţa, care ne-a ajutat şi el. Nu putem fi surprinşi de Angel Di Maria. Este capabil de a realiza perfromanţe ca acestea. A fost excepţional cu stângul său. Este clar. A fost mereu decisiv cu noi, dar cu Real Madrid a fost şi puternic defensiv. A alergat mult, a rămas aproape de Bernat. Suntem fericiţi să vedem că şi-a asumat responsabilităţi", a afirmat Tuchel, potrivit lefigaro.fr.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Di Maria ’14, ’33 şi Meunier ‘90+1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe