Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel a reacţionat după ce a auzit de transferul lui Pulisic la Liverpool."Este un jucător important"

Thomas Tuchel a reacţionat după ce a auzit de transferul lui Pulisic la Liverpool."Este un jucător important"
Comentarii

Thomas Tuchel îl poate pierde pe Christian Pulisic care nu a jucat prea mul de la venirea tehnicianului german.

Christian Pulisic nu evoluat în prea multe minute de la venirea lui Thomas Tuchel la Chelsea. Americanul ar putea pleca la rivala din Premier League, Liverpool.

Thomas Tuchel a reacţionat după ce a auzit de transferul lui Pulisic la Liverpool

Thomas Tuchel îl poate pierde pe Christian Pulisic în favoarea lui Jurgen Klopp care şi-l doreşte pe american la Liverpool. Fostul jucător al celor de la Borussia Dortmund a jucat doar 134 de puncte pentru Chelsea, iar în toate meciurile a intrat din postura de rezervă.

Cu toate astea tehnicianul german îl are în planurile sale pe Pulisic, iar echipa londoneză este neînvinsă de când s-a despărţit de Frank Lampard, Tuchel ar putea fi motivul pentru care americanul ar pleca de la Chelsea, deoarece nu este foarte utilizat, decât din postura de rezervă de lux.

"Este în planurile mele, este un jucător important", a declarat Tuchel înainte de meciul dintre Chelsea şi Leeds United.

"Sper să rămână răbdător, toţi jucătorii mei sunt competitivi şi vor să joace toate minutele şi asta îmi demonstrează în fiecare zi, iar această dorinţă o are şi Christian", a spus Tuchel.

"La început a fost puţin ghinionist pentru că ştiam ce impact va avea de pe bancă aşa că am folosit această abilitate a sa", a mai declarat germanul.

Christian Pulisic este cotat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: thomas tuchel 

viewscnt
Articole similare