Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel are zilele numărate la PSG. Şeicii de pe Parc des Princes au doi antrenori de top pe lista înlocuitorilor

Thomas Tuchel are zilele numărate la PSG. Şeicii de pe Parc des Princes au doi antrenori de top pe lista înlocuitorilor

PSG

Comentarii

Thomas Tuchel e pe făraş la PSG. Şeicii din capitala Franţei i-au identificat deja înloucitorul care să vină şi să-i antreneze pe Neymar, Mbappe şi compania.

Mauricio Pochettino şi Massimiliano Allegri sunt oamenii care îl pot înlocui pe Thomas Tuchel la cârma lui PSG, anunţă Mundo Deportivo şi ESPN. Thomas Tuchel a dus PSG în finala Ligii Campionilor, pe care parizienii au pierdut-o contra lui Bayern (0-1), dar acest lucru n-a fost de ajuns pentru şeici.

Se pare că, susţin sursele citate, Thomas Tuchel are o relaţie tensionată cu directorul sportiv al clubului, brazilianul Leonardo. Se pare că şefii de pe Parc des Princes îi reproşează "rezultatele sub aşteptări", deşi Tuchel a făcut mai mult decât toţi antrenorii pe care i-a avut PSG în trecut, dacă excludem trofeele pe plan intern. Pe care oricum PSG le-a câştigat mai mereu în ultimii ani.

Allegri şi Pochettino sunt liberi de contract din vara lui 2019 şi aşteapta oferta celor de la PSG.



Thomas Tuchel o antrenează pe PSG din vara lui 2018 şi a câştigat două titluri de campion, o Cupă a Franţei şi Cupă a Ligii Franţei, dar şi două Supercupe ale Franţei. PSG a jucat finala Ligii Campionilor sub comanda lui Tuchel, în sezonul trecut, pe care a pierdut-o în faţa lui Bayern (0-1), la Lisabona.

Afla mai multe despre: thomas tuchelpsgantrenorpochettinoallegri 

viewscnt
Articole similare