Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel despre Carlo Ancelotti: ”Un antrenor mare, o adevărată inspiraţie”

Thomas Tuchel despre Carlo Ancelotti: ”Un antrenor mare, o adevărată inspiraţie”
Comentarii

PSG-Napoli este unul dintre cele mai atractive dueluri din această săptămână. Meciul poate fi urmărit în direct la Telekom Sport 2, miercuri, 24 octombrie, de la ora 22.

Înaintea partidei, la obişnuita conferinţă de presă oficială, tehnicianul parizienilor, Thomas Tuchel a mărturisit că meciul cu Napoli nu este unul decisiv: ”Nu este un meci decisiv pentru noi, pentru că ambele jocuri cu Napoli sunt decisive. Va fi interesant, cu siguranţă. Napoli are foarte mulţi jucători care pot face diferenţa, iar noi trebuie să fim pregătiţi. Aşteptăm cu toţii un meci frumos” a anunţat Tuchel.

Pressingul pare cheia succesului pentru antrenorul german: ”Trebuie să fim bine organizaţi defensiv, dar având în vedere forţa lor ofensivă trebuie să putem face un pressing bun şi să răspundem în unele momente prin contra pressing. Nu cred că suntem favoriţi” a spus tehnicianul german.

Pentru Tuchel, Ancelotti, adversarul din partida de miercuri reprezintă o adevărată inspiraţie: ”Un model şi ca jucător şi ca antrenor. O inspiraţie pentru un antrenor mai tânăr aşa ca mine”.

PSG nu va conta miercuri pe Dani Alves, Buffon şi Kurzawa, în timp ce Di Maria, Silva şi Verratti sunt incerţi. La napoletani lipsesc sigur Ghoulam şi Meret, dar şi internaţionalul român Vlad Chiricheş.

4 puncte a acumulat Napoli în primele două meciuri. PSG are doar 3 puncte după ce a pierdut duelul cu FC Liverpool.

Afla mai multe despre: thomas tuchelcarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare