Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel, făcut praf de un fost tehnician al lui PSG: "E cel mai slab antrenor de la preluarea clubului de către Qatar"

Thomas Tuchel, făcut praf de un fost tehnician al lui PSG: "E cel mai slab antrenor de la preluarea clubului de către Qatar"

PSG

Comentarii

Luis Fernandez, fost antrenor al echipei Paris Saint-Germain, îl critică în termeni duri pe actualul tehnician al formaţiei pariziene, Thomas Tuchel.

Thomas Tuchel, făcut praf de către un fost tehnician al lui PSG

"Uitându-mă la rezultatele din sezonul anterior, Tuchel este cel mai slab antrenor de la preluarea clubului de către Qatar", a declarat fostul antrenor al echipei PSG, Luis Fernandez, pentru agenţia germană de presă DPA.

"E departe de nivelul lui Jurgen Klopp, Pep Guardiola sau Carlo Ancelotti", a adăugat  Luis Fernandez, care a antrenat-o pe PSG între 1994 şi 1996, respectiv 2000 şi 2003.

În vârstă de 46 de ani, Tuchel a preluat-o pe PSG în vara anului 2018, iar sub comanda sa echipa a cucerit trei trofee, dintre care un titlu de campioană a Franţei şi două Supercupe ale Franţei. În această ediţie de Ligue 1, PSG este lider după 24 de etape, la 12 puncte avans faţă de următoarea clasată, Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: tuchel 

viewscnt
Articole similare