Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel ia atitudine după conflictul cu Mbappe: "E fotbal, nu tenis! Trebuie să-i respecţi pe toţi"

Thomas Tuchel ia atitudine după conflictul cu Mbappe: "E fotbal, nu tenis! Trebuie să-i respecţi pe toţi"

PSG

Comentarii

Thomas Tuchel, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, a explicat de ce l-a schimbat pe Kylian Mbappe, după ce campionul mondial a avut o reacţie nervoasă în timpul înlocuirii.

PSG a ajuns, sâmbătă, la zece meciuri la rând fără eşec în Ligue 1, după ce a învins Montpellier, pe Parc des Princes, cu scorul de 5-0. În minutul 68, când scorul era deja 5-0, cu Mbappe pe lista marcatorilor şi cu PSG în superioritate numerică, Thomas Tuchel l-a înlocuit pe francez cu Edinson Cavani. Schimbarea nu i-a picat bine campionului mondial, care nu s-a ferit să îşi exprime nemulţumirea chiar în faţa antrenorului.

Thomas Tuchel ia atitudine după conflictul cu Mbappe

"Nu dă bine, dar nu suntem singura echipă unde jucătorii reacţionează în acest fel. Această echipă demonstrează îşi demonstrează profesionalismul şi concentrarea în fiecare zi, iar această întâmplare lasă impresia că nu este aşa, ceea ce mă supără.

I-am explicat de ce l-am schimbat. Iau mereu decizii din motive sportive. Acesta este fotbal, nu tenis, şi trebuie să îi respecţi pe toţi (n.r. - jucătorii)", a declarat Thomas Tuchel, citat de BBC.

PSG merge ceas în Ligue 1

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Montpellier, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului Franţei. Pentru PSG este al zecelea joc consecutiv fără înfrângere în Ligue 1 (nouă victorii, o remiză).

De la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători: Bertaud ’17 şi Chotard ’88.

Au marcat Sarabia ‘8, Di Maria ’41, Congre ’44 (autogol), Mbappe ’57 şi Kurzawa ’65.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare