Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel, înaintea debutului în Liga Campionilor cu PSG: ”Avem exemplul Real Madrid în faţă. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea”

Thomas Tuchel, înaintea debutului în Liga Campionilor cu PSG: ”Avem exemplul Real Madrid în faţă. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea”

PSG

Comentarii

Tehnicianul lui Paris Saint Germain, germanul Thomas Tuchel aşteaptă debutul din Uefa Champions League cu încredere. Partida Liverpool - Paris Saint Germain se joacă marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport.

Aşteptarea s-a terminat, iar Liga Campionilor se apropie de debutul noului sezon. Mai mult de 50 de zile de la ultima partidă a sezonului trecut, finala de la Kiev dintre Real Madrid şi FC Liverpool.

În primul meci al noului sezon, finalista de anul trecut joacă împotriva lui Paris Saint Germain, formaţia preluată din această vară de Thomas Tuchel: ”Liga Campionilor nu este o competiţie eminamente tactică. Vorbim despre competiţia unor generaţii. Spre exemplu, Real Madrid are o generaţie care ştie cum să câştige meciurile importante, cum să reziste la presiune” a explicat tehnicianul german: ”Real Madrid a fost practic aproape eliminată în sferturi. Aproape eliminată în semifinale şi la final...au câştigat. Uitaţi-vă şi la tragerea la sorţi de anul trecut. PSG a terminat prima, apoi a trebuit să joace cu Real Madrid. Bayern a terminat prima, şi a jucat cu Besiktas. După cinci minute, turcii au văzut cartonaş roşu şi Bayern a trecut în turul următor. Vorbim despre o sumă de detalii de care trebuie să ştii să profiţi” a declarat Thomas Tuchel.

”Liverpool este una dintre favorite. În fotbal există anumite lucruri care nu au explicaţie. Este însă foarte important să ai experienţă. Când nu o ai, eşti doar un aspirant. Nu un favorit. Liverpool a găsit acest echilibru cu Jurgen Klopp. Noi avem nevoie să schimbăm puţin mentalitatea noastră. Trebuie luat totul pas cu pas” a mai spus Tuchel, încercând să explice diferenţele dintre formaţia sa şi primul adversar din faza grupelor.

Afla mai multe despre: psgliga campionilorthomas tuchel,  

viewscnt
Articole similare