Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel, înaintea meciului cu Atletico. ”Mă bucur că venim la Bucureşti, ne simţim pregătiţi”. Ce jucători ai ”albaştrilor” sunt indisponibili pentru turul optimilor Champions League

Thomas Tuchel, înaintea meciului cu Atletico. ”Mă bucur că venim la Bucureşti, ne simţim pregătiţi”. Ce jucători ai ”albaştrilor” sunt indisponibili pentru turul optimilor Champions League
Comentarii

Thomas Tuchel a susţinut conferinţa de presă dinaintea meciului împotriva lui Atletico Madrid, la Cobham, unde este baza de antrenament a lui Chelsea.

În urma mai multor accidentări în linia ofensivă, Tuchel a avut veşti bune pentru fanii lui Chelsea.

”Kai Havertz şi Christian Pulisic fac parte din grup. S-au antrenat cu noi în ultimele zile şi nu au avut probleme. Thiago Silva nu va juca pentru că nu a participat la destule antrenamente recent”, a spus neamţul.

Pe lângă jucătorii indisponibili din motive medicale, era neclar dacă Hudson-Odoi va face parte din echipă. Englezul a fost introdus la pauză în ultimul meci de campionat, dar a fost scos după doar 25 de minute.

”Ne-am decis să vorbim cu Callum Hudson-Odoi în faţa întregii echipe, nu singuri. Suntem de părere că incidentul nu a fost un mare lucru. Ştiu că uneori ar putea să fie. Dar am luat acea decizie oricum, iar jucătorul a reacţionat cum am dorit, s-a antrenat bine şi este binedispus. Este o lecţie de învăţat pentru noi. Acum trecem mai departe şi totul e uitat. Jucătorul va face deplasarea cu noi”, a împărtăşit tehnicianul lui Chelsea.

În final, Tuchel vorbit şi despre Atletico Madrid: ” Este un mare test. Atletico e un club experimentat la cel mai înalt nivel, are un antrenor experimentat, dar sper să scoată ce e mai bun din baieţii mei. Noi vom juca în felul nostru, ei în felul lor. Dar este clar ce înfrunţi când joci cu Atletico: spirit de luptă, experienţă, o echipă cu o mentalitate extraordinară, Mă bucur că venim la Bucureşti, ne simţim pregătiţi şi am încredere în echipă”.

Partida dintre Atletico Mdrid şi Chelsea va avea loc marţi, la ora 22:00, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga campionilorchelseaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare