Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel recorduri la debut pentru Chelsea. De 17 ani nu s-a mai întâmplat asta pe Stamford Bridge. Managerul german a primit un mesaj de la Frank Lampard

Thomas Tuchel recorduri la debut pentru Chelsea. De 17 ani nu s-a mai întâmplat asta pe Stamford Bridge. Managerul german a primit un mesaj de la Frank Lampard

Chelsea

Comentarii

Thomas Tuchel a debutat pe banca lui Chelsea împotriva celor de la Wolves, într-o partidă terminată la egalitate, cu scor 0-0. La meciul de pe Stamford Bridge, managerul german a doborât 3 recorduri.

Thomas Tuchel recorduri la debut pentru Chelsea

În urma partidei, din Premier League, terminate la egalitate cu scor 0-0 dintre Chelsea şi Wolves, Thomas Tuchel a bătut 3 recorduri, care au fost stabilite în urmă cu 17 ani. 

Managerul german a debutat fără victorie la Chelsea, însă a reuşit să realizeze 3 lucruri incredibile pe Stamford Bridge.

În meciul din etapa cu numărul 20 din campionat, echipa condusă de Thomas Tuchel avut un total de 832 de pase corecte (n.r. 93%) în cele 90 de minute şi aşa acesta a bifat primul record al serii, care a fost stabilit în sezonul 2003/2004, în Premier League.

În prima repriză elevii germanului au reuşit 433 de pase complete, astfel au reuşit să doboare încă un record, stabilit în sezonul 2003/2004 de echipa lui Abramovich.

La finalul meciului, "albaştrii" au avut o posesie de 79%, reuşind să bifeze cel de-al treilea record, stabilit tot în 2003/2004, de un manager la debut în Premier League.

Thomas Tuchel a primit un mesaj de la Frank Lampard

După ce a fost pus în funcţia de manager al lui Chelsea, Thomas Tuchel a fost contactat de Frank Lampard, Managerul german a declarat că a primit un mesaj de la legenda lui Chelsea, după ce fostul antrenor al lui PSG l-a felicitat pe englez pentru ceea ce a realizat pe Stamford Bridge, înainte ca Frank să plece din postura de antrenor.

"Am rămas impresionat când am primit un mesaj personal dimineaţă (n.r. - din partea lui Frank Lampard), în care mi-a urat succes şi mi-a spus că îşi doreşte să ne întâlnim în viitor, dacă va fi posibil", a declarat Thomas Tuchel la conferinţa de presă.

Chelsea este acum pe locul 8 şi are 30 de puncte în 20 de partide jucate în Premier League.

 

Afla mai multe despre: thomas tuchel chelsea 

viewscnt
Articole similare